ΕΛΛΑΔΑ

Ληστεία τράπεζας με λεία 4.000 ευρώ στους Αγίους Θεοδώρους

Ληστεία τράπεζας με λεία 4.000 ευρώ στους Αγίους Θεοδώρους
EUROKINISSI/ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Μεγάλο προβληματισμό για το ποιοι μπορεί να κρύβονται πίσω από τη ληστεία με πυροβολισμούς το μεσημέρι της Τετάρτης σε υποκατάστημα τράπεζας στους Αγίους Θεόδωρους, εκφράζουν στελέχη της αστυνομίας.

Οι τρεις ληστές έφτασαν έξω από την τράπεζα λίγο πριν από τις 2 το μεσημέρι. Οι δυο μπήκαν μέσα στην τράπεζα, ενώ ο τρίτος παρέμεινε έξω προκειμένου να παρακολουθεί το χώρο. Οι δράστες φορούσαν αποκριάτικες μάσκες και καμπαρτίνες, ενώ απείλησαν με πιστόλια τους υπαλλήλους.

Όμως χτύπησε ο συναγερμός και έφτασαν πολύ γρήγορα αστυνομικοί από το Τμήμα που βρίσκεται πολύ κοντά στη τράπεζα.

Οι ληστές άρπαξαν περίπου 4 χιλιάδες ευρώ και πριν μπουν στο αυτοκίνητο που τους περίμενε ο συνεργός τους, πυροβόλησαν για εκφοβισμό κατά των αστυνομικών.

Οι δράστες λίγο αργότερα έκαψαν το αυτοκίνητο για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους και αυτό βάζει σε υποψίες τις αρχές ότι ίσως έχουν στα χέρια τους αποτυπώματά τους.

3978448

ΠΗΓΗ: EUROKINISSI/ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες του CNN Greece ο ένας από του δράστες μιλούσε καλά ελληνικά, ενώ ο δεύτερος μιλούσε σπαστά ελληνικά και φαίνεται να είναι μεγάλος σε ηλικία.

Για την υπόθεση έχει ενημερωθεί και η αντιτρομοκρατική, όμως το γεγονός ότι το αυτοκίνητο που έκαψαν οι δράστες ανήκει σε σεσημασμένο από τα βόρεια προάστια, κάνει τους αστυνομικούς να παρακολουθούν από απόσταση το θέμα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ