ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη ύποπτος για την επίθεση με βιτριόλι σε γνωστό δικηγόρο

Συνελήφθη ύποπτος για την επίθεση με βιτριόλι σε γνωστό δικηγόρο
EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Στα κρατητήρια του τμήματος ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ένας 35χρονος Αλβανός για τον οποίο ο ανακριτής είχε εκδώσει ένταλμα σύλληψης καθώς για τον δικαστικό λειτουργό θεωρείται ως βασικός ύποπτος για την υπόθεση με βιτριόλι εναντίον του γνωστού ποινικολόγου Παύλου Σαράκη.

Τον 35χρονο συνέλαβαν πριν από δύο ημέρες σε τυχαίο έλεγχο οι αστυνομικοί στη Δραπετσώνα, ενώ σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες χρησιμοποιούσε δεκαπέντε διαφορετικά επίθετα, οκτώ διαφορετικά μικρά ονόματα και σε όλες τις περιπτώσεις διαφορετικά πατρώνυμα και μητρώνυμα.

Την υπόθεση του κ. Σαράκη ερευνούσε ο ανακριτής και μετά από καταθέσεις και συλλογή στοιχείων που συγκέντρωσε κατέληξε στο συγκεκριμένο πρόσωπο.

Η επίθεση στον γνωστό δικηγόρο, με καυστικό υγρό είχε γίνει τον Δεκέμβριο του 2007 στον Νέο Κόσμο και είχε υποστεί σοβαρά τραύματα στο πρόσωπο και στο μάτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες το κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται από μαρτυρίες μέσα από τις φυλακές. Τις επόμενες ώρες θα κληθεί ο Παύλος Σαράκης για τη διαδικασία της αναγνώρισης, ενώ οι αρχές θα ερευνήσουν εάν ο 35χρονος μπορεί να έχει κάποια σχέση και με την επίθεση με βιτριόλι στην ευρωβουλευτή Κωνσταντίνα Κούνεβα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ