Συνελήφθη η 43χρονη που είχε σπάσει το βραχιολάκι
Συνελήφθη 43χρονη στην Κηφισιά μαζί με τον άντρα της, η οποία πριν από περίπου ένα μήνα είχε σπάσει το βραχιολάκι που φορούσε ως κατηγορούμενη για οικονομικό σκάνδαλο που αφορούσε εταιρεία ηλεκτρικής ενέργειας.
Το απόγευμα της Δευτέρας την εντόπισαν αστυνομικοί της ασφάλειας Αττικής. Η 43χρονη γυναίκα είχε κάνει χρήση των όρων για κατ’οίκον περιορισμό με ηλεκτρονικό βραχιολάκι.
Ωστόσο, έσπασε το βραχιολάκι και το πέταξε στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας. Από εκείνη τη στιγμή και μετά, ήταν φυγόδικος για τις Αρχές.
Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, η γυναίκα έφυγε από το σημείο με μοτοσικλέτα που οδηγούσε συνεργός της και από την έρευνα είχε προκύψει πως ο ιμάντας είχε κοπεί μέσα σε διάστημα 11 λεπτών.
ΚΟΣΜΟΣ
Τραμπ για Γροιλανδία: «Είναι το μεγαλύτερο δώρο που μας έκανε η Ευρώπη»
17:44
ΚΟΣΜΟΣ
Ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ: Ρεκόρ στις τιμές των καυσίμων - Πού έχουν φτάσει βενζίνη και ντίζελ
17:38
ΕΛΛΑΔΑ
Pizza Fan: «Δεσμεύτηκε για μισθούς και συμβάσεις η εταιρεία - Κρίσιμο το επόμενο 10ημερο»
17:33
ΚΟΣΜΟΣ
Η Γροιλανδία ετοιμάζεται να επικυρώσει τη συμφωνία ασφαλείας με τον Τραμπ
17:28
ΕΛΛΑΔΑ