Πανελλήνιες 2017: Ιούνιο οι εξετάσεις
Αλλαγή στις ημερομηνίες διεξαγωγής των Πανελλαδικών Εξετάσεων περιλαμβάνει ο σχεδιασμός του Υπουργείου Παιδείας καθώς προγραμματίζεται όπως αυτές μετατεθούν από τον Μάιο στις αρχές Ιουνίου.
Σύμφωνα με τον σημερινό Τύπο η συγκεκριμένη αλλαγή ήταν προγραμματισμένη από την περσινή χρονιά κάτι όμως που δεν έγινε εφικτό λόγω της εγκαινίασης του νέου συστήματος με τις διπλές εξετάσεις.
Κατά τον προγραμματισμό του υπ. Παιδείας οι μαθητές της Γ΄ Λυκείου θα διαγωνιστούν στις Πανελλαδικές μετά τις ενδοσχολικές εξετάσεις με στόχο του υπουργείου να είναι να μεσολαβήσει ένα κενό διάστημα 5-10 ημέρων ανάμεσα στις δύο εξεταστικές διαδικασίες προκειμένου οι μαθητές να έχουν χρόνο για επαναλήψεις.
Τη Δευτέρα δόθηκε στη δημοσιότητα η εγκύκλιος του υπουργείο για τα μαθήματα στα οποία θα εξεταστούν φέτος οι μαθητές ενώ τον Φεβρουάριο αναμένεται η έναρξη της διαδικασίας υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στις πανελλαδικές του 2017.
Κατώτατος μισθός: Τι σημαίνει η αύξησή του πάνω από 950 ευρώ - Ποιοι και πόσο κερδίζουν
03:00
«Προσωπικός Βοηθός»: Άνοιξε η πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων στο πρόγραμμα - Τα κριτήρια
02:00
Επιταγές βιβλίων της ΔΥΠΑ: Αναρτήθηκαν οι οριστικοί πίνακες δικαιούχων
01:00
Παρατείνεται και τον Σεπτέμβριο η επιδότηση 10 λεπτών ανά λίτρο στο πετρέλαιο κίνησης
00:30