CNN Turk: Σκηνικό έντασης στα Ίμια
Αναστάτωση επικράτησε το πρωί στη θαλάσσια περιοχή γύρω από τα Ίμια, όταν η ελληνική και τουρκική ακτοφυλακή έφτασαν σε απόσταση αναπνοής η μία από την άλλη και συγκεκριμένα μόλις 50 εκατοστά.
Όπως αναφέρει το CNN Turk, όλα ξεκίνησαν όταν 10 Έλληνες ψαράδες ξεκίνησαν από την Λέρο και την Κάλυμνο πλησιάζοντας την βραχονησίδα των Ιμίων. Τους Έλληνες ψαράδες, συνόδευε και ένα σκάφος της ελληνικής ακτοφυλακής.
Στη συνέχεια οι Έλληνες ψαράδες επιχείρησαν να πετάξουν ένα σχοινί προς τις βραχονησίδες για να δέσουν τις βάρκες τους. Αμέσως μετά ένα ελληνικό στρατιωτικό ελικόπτερο απογειώθηκε από τη Λέρο, πέταξε για λίγο πάνω από τις βραχονησίδες και απομακρύνθηκε.
Σημειώνεται ότι από το λιμάνι Τουργκούτ Ρέις της Τουρκίας έφυγαν δύο σκάφη του τουρκικού Λιμενικού καλώντας τους Έλληνες ψαράδες να απομακρυνθούν από το σημείο.

Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης: Συγκίνηση και λαμπρότητα στα Θυρανοίξια του Ιερού Παρεκκλησίου Αγ. Γεωργίου από τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο
11:28
Εξωσωματική γονιμοποίηση: Οι τελευταίες εξελίξεις που αλλάζουν τα δεδομένα
11:16
Ουκρανία: Ρωσικό πλήγμα προκάλεσε ζημιές σε μνημείο του Δεύτερου Παγκόσμιου Πολέμου (pics)
11:14
Τροχαίο ατύχημα στις στροφές της Γορίτσας στον Βόλο - Απεγκλωβίστηκαν δύο γυναίκες
11:09