ΕΛΛΑΔΑ

Ρόδος: 5.000 ευρώ σε όποιον «δώσει» τον δολοφόνο των ελαφιών

Ρόδος: 5.000 ευρώ σε όποιον «δώσει» τον δολοφόνο των ελαφιών
ΡΟΔΙΑΚΗ

Με το ποσό των 5.000 ευρώ επικηρύχτηκε ο άγνωστος δράστης που εκτελεί ελαφάκια στην Μαριτσά Ρόδου. Άλλο ένα ελάφιβρέθηκε νεκρό σήμερα το πρωί. 

Το πόσο αυτό θα δώσει ο κυνηγετικός σύλλογος Ρόδου σε όποιον δώσει συγκεκριμένες πληροφορίες στην θηροφυλακή, οι οποίες θα οδηγήσουν στον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

756b97efbc540247b83a8132406ff6de

Η απόφαση πάρθηκε από τον κυνηγετικό σύλλογο μετά τον εντοπισμό ενός ακόμη μικρού ελαφιού. Το ελαφάκι βρέθηκε νεκρό από σφαίρες κυνηγετικού όπλου στην ευρύτερη περιοχή των Μαριτσών σήμερα το πρωί.

7fad86e5832564d49963553c85ba580d

Η Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρόδου ζήτησε από τις αρμόδιες αρχές να εντείνουν τους ελέγχους για τον εντοπισμό των άγνωστων δραστών.

ΕΛΑΦΙ

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες της «Ροδιακής», πραγματοποιήθηκαν «έφοδοι», παρουσία Δικαστικού λειτουργού, σε δύο κατοικίες στη περιοχή των Μαριτσών, προκειμένου να βρεθούν στοιχεία που θα βοηθήσουν στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Από τις έρευνες, ωστόσο, δεν υπήρξαν θετικά αποτελέσματα.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν η θηροφυλακή με την δασική υπηρεσία, την αστυνομία και την κτηνιατρική υπηρεσία.

ΕΛΑΦΙ 2
ΕΛΑΦΙ 3 copy

Τα νεκρά ελάφια, εντοπίστηκαν στις 15 Δεκεμβρίου από τα στελέχη των αρμοδίων υπηρεσιών και από τα πρώτα ευρήματα διαπιστώθηκε ότι εκτελέστηκαν με κυνηγετικό όπλο και αφέθηκαν στο σημείο εκείνο, ανάμεσα στο δάσος του Καλαμώνα (Μπεβεράνιο) έως και τις παρυφές των Μαριτσών.

PicMonkey Collage

Ανάμεσα στα πτώματα των ελαφιών, βρέθηκαν και μικρά ελαφάκια τα οποία εκτελέστηκαν επίσης με κυνηγετική καραμπίνα.

thumb 640

ΔΗΜΟΦΙΛΗ