Έκρηξη σε μονοκατοικία στα Λιόσια: Ο ιδιοκτήτης έχει απασχολήσει τις Αρχές
Σε άτομο που στο παρελθόν είχε κατηγορηθεί για παράνομη διακίνηση τσιγάρων ανήκει η μονοκατοικία στα Λιόσια όπου τα ξημερώματα άγνωστοι δράστες τοποθέτησαν ισχυρό εκρηκτικό μηχανισμό.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για ποσότητα δυναμίτη με βραδύκαυστο φυτίλι. Από την έκρηξη γκρεμίστηκε ένας τοίχος του σπιτιού, προκλήθηκαν υλικές ζημιές σε τέσσερα σταθμευμένα αυτοκίνητα και έσπασαν τζαμαρίες από γειτονικά σπίτια.
Ευτυχώς την ώρα της έκρηξης δεν ήταν κανείς μέσα στο σπίτι ενώ δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί ούτε στα γειτονικά διαμερίσματα.
Ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας έφτασαν στο σημείο απέκλεισαν την περιοχή και την υπόθεση έχουν αναλάβει αξιωματικοί του τμήματος Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής.
Σε πρώτη ανάγνωση τα υπόθεσης, οι αστυνομικοί στέκονται στο γεγονότος ότι ο ιδιοκτήτης του σπιτιού είναι ένας ομογενής από τη Ρωσία ο οποίος είχε απασχολήσει και τις ελληνικές αρχές σε μεγάλη υπόθεση διακίνησης τσιγάρων και οι έρευνες στρέφονται προς αυτή την κατεύθυνση.
Εθνική Τράπεζα: Κέρδη μετά φόρων ύψους 1,3 δισ. ευρώ το 2025
10:09
Πάτρα: Δύο συλλήψεις ανήλικων κοριτσιών για τον ξυλοδαρμό μαθήτριας στη διάρκεια σχολικής εκδρομής
10:05
Σακαρέτσιος: Με το Railway.gov.gr ξέρουμε πού είναι ανά πάσα στιγμή κάθε τρένο
10:05
«Δεν θα ξαναμπώ σε τρένο ποτέ»: Η ζωή μετά την τραγωδία των Τεμπών όπως τη βιώνουν οι πρωταγωνιστές
10:01