ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία: Εγκλωβισμένοι οδηγοί στην Πατρών-Κορίνθου

Κακοκαιρία: Εγκλωβισμένοι οδηγοί στην Πατρών-Κορίνθου
Patras Times

Το νέο κύμα κακοκαιρίας εξακολουθεί να σαρώνει τη χώρα, το μεγαλύτερο μέρος της οποίας έχει καλυφθεί από χιόνι, ενώ δεν λείπουν και τα προβλήματα, ειδικά στο οδικό δίκτυο, με τις χιονοπτώσεις και τον παγετό να καθιστούν δύσκολη κι επικίνδυνη την κίνηση των αυτοκινήτων.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται στην νέα εθνική οδό Πατρών-Κορίνθου, στο σημείο μεταξύ Ακράτας και Διακοφτού, κοντά στο Αίγιο, όπου δεκάδες αυτοκίνητα έχουν ακινητοποιηθεί από το μεσημέρι καθώς οι οδηγοί τους δεν διαθέτουν αντιολισθητικές αλυσίδες.

Τα ακινητοποιημένα οχήματα έχουν δημιουργήσει ουρές, στις οποίες έχει εγκλωβιστεί κι ένα εκχιονιστικό μηχάνημα, καθώς κι ένα λεωφορείο του ΚΤΕΛ που είχε ξεκινήσει το ταξίδι του από την Αθήνα, νωρίς το μεσημέρι.

Σύμφωνα με το patrastimes.gr στο σημείο σπεύδει πυροσβεστική καθώς το πρόβλημα έχει προκληθεί από αναστροφή οχημάτων και πιθανόν από ατύχημα που σημειώθηκε, με αποτέλεσμα να είναι αδύνατη η πραγματοποίηση αποχιονισμού από τα μηχανήματα της περιφέρειας, ενώ η Ολυμπία οδός αδυνατεί να δώσει το δρόμο στη λειτουργία.

Από την πολιτική προστασία γίνεται εκτροπή των οχημάτων στο ύψος του Αιγίου προς την παλαιά εθνική οδό, στην οποία τα συνεργεία δίνουν αγώνα προκειμένου να την κρατήσουν ανοιχτή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ