ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη εκδότης και διευθυντής γνωστής εφημερίδας

Συνελήφθη εκδότης και διευθυντής γνωστής εφημερίδας
EUROKINISSI/ ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ

Με τη διαδικασία του αυτοφώρου συνελήφθη το απόγευμα της Τρίτης ο διευθυντής του Ομίλου «Παραπολιτικά», Παναγιώτης Τζένος. Μετά τη σύλληψη, αυτοβούλως μετέβη στη ΓΑΔΑ  και ο εκδότης της εφημερίδας Γιάννης Κουρτάκης. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Π. Τζένος συνελήφθη στα γραφεία του Ομίλου, μετά από μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, για δημοσίευμα της εφημερίδας "Παραπολιτικά".

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, η μήνυση κατατέθηκε με αφορμή τις αποκαλύψεις της εφημερίδας για το ταξίδι που πραγματοποίησε ο κ. Καμμένος στις Αυστριακές Άλπεις την περίοδο των εορτών.

Ο Παναγιώτης Τζένος έκανε ανάρτηση μέσα από τη ΓΑΔΑ στη σελίδα του στο Facebook, στην οποία αναφέρει "χούντα είναι θα περάσει".

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ απάντησε με δική του ανάρτηση στο Facebook ως εξής:

Ο εκδότης της εφημερίδας, Γιάννης Κουρτάκης, από την πλευρά του, σε δύο διαδοχικές αναρτήσεις του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, έγραψε τα εξής: "Όταν το παρακράτος Τσίπρα - Καμμένου μπούκαρε στα γραφεία της εφημερίδας, δεν ήμουν στο γραφείο. Επειδή δεν έχω απολύτως τίποτα να φοβηθώ, θα προσέλθω στη ΓΑΔΑ οικειοθελώς. Άλλωστε στις Δημοκρατίες κερδίζει πάντα η αλήθεια" και "Μόλις ενημερώθηκα ότι έχει κινηθεί διαδικασία αυτοφώρου εναντίον μου, προσήλθα στη ΓΑΔΑ, όπου και με συνέλαβαν. Ακόμη ένα ψέμα του Πάνου Καμμένου. Κάποια στιγμή τα ψέματα τελειώνουν, όπως και τα καθεστώτα πέφτουν".

ΔΗΜΟΦΙΛΗ