ΕΛΛΑΔΑ

Η μάνα των τριών ανήλικων παιδιών στην Πάτρα: «Δώστε τα για υιοθεσία»

Η μάνα των τριών ανήλικων παιδιών στην Πάτρα: «Δώστε τα για υιοθεσία»
Φωτογραφία αρχείου ΑΠΕ-ΜΠΕ

Στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων, πήγε την Παρασκευή ο πατέρας των τριών κοριτσιών που βρέθηκαν εγκαταλελειμμένα στην Πάτρα, ώστε να δει τα παιδιά του, την ώρα που η μητέρα φέρεται να βρίσκεται σε καταυλισμό στον Ασπρόπυργο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr η αστυνομία βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τη μητέρα των παιδιών η οποία δεν φαίνεται να νοιάζεται για την τύχη των κοριτσιών καθώς τα παράτησε για να ζήσει τον νέο της έρωτα. Τα λόγια της ήταν: "Δώστε τα για υιοθεσία!" Οι αστυνομικοί προσπαθούν να την πείσουν να εμφανιστεί, φαίνεται όμως ότι η ίδια φοβάται λόγω έλλειψης εγγράφων

Ο 26χρονος αλβανικής καταγωγής πατέρας των παιδιών, υποστηρίζει πως πριν από λίγο καιρό, τον εγκατέλειψε η γυναίκα του και ο ίδιος έμεινε στο σπίτι τους στα Λεχαινά μαζί με τα τρία κορίτσια και ένα ακόμα παιδί που έχουν. Τότε αποφάσισε πρίν λίγες ημέρες να πάει στην Πάτρα και να φέρει τα παιδιά στην πεθερά του, ώστε να "πιέσει" όπως λέει ο ίδιος, τη γυναίκα του να επιστρέψει.

Γυρίζοντας στα Λεχαινά μετά από μία δύο ημέρες, είδε το θέμα στην τηλεόραση και αποφάσισε να έρθει να δει τι έχει συμβεί, υποστηρίζοντας, σύμφωνα με πηγές του tempo24.gr, πως δεν τα εγκατέλειψε σε καμία περίπτωση.

Πηγές αναφέρουν πως ο άνδρας δεν συνελήφθη καθώς έχει παρέλθει το αυτόφωρο, παραμένει όμως στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών λόγω ενός ζητήματος με την υπηρεσία αλλοδαπών.

Επίσης, κατά τις ίδιες πληροφορίες, δεν έχει εκδοθεί εισαγγελική διάταξη για την επιμέλεια των παιδιών, γεγονός που επιτρέπει στη μητέρα να πάρει τα μικρά κορίτσια από το Καραμανδάνειο χωρίς να την εμποδίσει κάποιος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ