Νέο κρούσμα μηνιγγίτιδας – Παιδί νοσηλεύεται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας
Με μικροβιακή μηνιγγίτιδα νοσηλεύεται ένα παιδί, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίο.
Το προσωπικό της μονάδας, με τον διευθυντή Ανδρέα Ηλιάδη, σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, βρίσκονται στο πλευρό του παιδιού, το οποίο όπως αναφέρουν πηγές, έχει διαφύγει τον κίνδυνο.
Σύμφωνα με τους γιατρούς, τα κρούσματα είναι αρκετά συχνά το τελευταίο χρονικό διάστημα, όμως χάρη στο εμβόλιο που θα πρέπει να γίνεται, μπορούν να προληφθούν τα χειρότερα.
Μόλις την προηγούμενη εβδομάδα ένας μαθητής της Α' Δημοτικού Ιωαννίνων με μηνιγγίτιδα τύπου Β, ο οποίος είχε δυσκαμψία στον αυχένα και εξανθήματα, διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Χατζηκώστα Ιωαννίνων αλλά λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών.
Αυστηρότεροι οι κανόνες για τους μετανάστες στη Σουηδία - Σε κέντρα υποδοχής οι αιτούντες άσυλο
14:27
Χαμένη κασέτα του Όζι Όζμπορν βρέθηκε σε σοφίτα μετά από 46 χρόνια
14:25
Κεραμίδι έπεσε σε προαύλιο σχολείου στην Ηλιούπολη ενώ οι μαθητές είχαν διάλειμμα
14:16
Ξεκίνησαν οι συνομιλίες μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν στο Ομάν - Η «κόκκινη γραμμή» της Τεχεράνης
14:01