Νέο κρούσμα μηνιγγίτιδας – Παιδί νοσηλεύεται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας
Με μικροβιακή μηνιγγίτιδα νοσηλεύεται ένα παιδί, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίο.
Το προσωπικό της μονάδας, με τον διευθυντή Ανδρέα Ηλιάδη, σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, βρίσκονται στο πλευρό του παιδιού, το οποίο όπως αναφέρουν πηγές, έχει διαφύγει τον κίνδυνο.
Σύμφωνα με τους γιατρούς, τα κρούσματα είναι αρκετά συχνά το τελευταίο χρονικό διάστημα, όμως χάρη στο εμβόλιο που θα πρέπει να γίνεται, μπορούν να προληφθούν τα χειρότερα.
Μόλις την προηγούμενη εβδομάδα ένας μαθητής της Α' Δημοτικού Ιωαννίνων με μηνιγγίτιδα τύπου Β, ο οποίος είχε δυσκαμψία στον αυχένα και εξανθήματα, διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Χατζηκώστα Ιωαννίνων αλλά λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών.
Νετανιάχου: «Συνεχίζουμε να χτυπάμε Ιράν και Λίβανο» - Τραμπ: «Ευκαιρία για συμφωνία με Τεχεράνη» (Liveblog)
20:50
Δίκη Τεμπών: Φιάσκο η πρεμιέρα - Ένταση, οργή και αναβολή για την 1η Απριλίου (vids)
20:43
Πώς η νέα ψηφιακή κουλτούρα «ζωντανεύει» από καρπούζια μέχρι μπανάνες και... γίνεται viral
20:34
Μπαγκέρ Γκαλιμπάφ: Ο Ιρανός πρόεδρος του κοινοβουλίου «εκλεκτός» του Τραμπ για συνομιλίες
20:27