ΕΛΛΑΔΑ

«Καλό παράδεισο - Να έχεις αγκαλιά τον Παυλάκη μας...»

«Καλό παράδεισο - Να έχεις αγκαλιά τον Παυλάκη μας...»
EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Θα μπορούσε να είναι ένας εφιάλτης. Ένα κακό όνειρο που θα τελείωνε με το ξημέρωμα της ημέρας. Δυστυχώς όμως είναι η σκληρή πραγματικότητα.

Σοκαρισμένος ο 41χρονος Υπάτιος, δεν μπορεί να πιστέψει ότι μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα έχασε την αγαπημένη του σύζυγο και το 3χρονών αγγελούδι του. Και πώς να μπορέσει άλλωστε;

Το ταξίδι με προορισμό την Πτολεμαίδα εξελίχθηκε σε προσωπική τραγωδία. Όπως φάνηκε και στο συγκλονιστικό βίντεο, τη μοιραία στιγμή της πρόσκρουσης, έτρεξε προς το σταθμευμένο αυτοκίνητο που βρισκόταν η οικογένειά του και μη μπορώντας να συνειδητοποιήσει τι έγινε κρατούσε απλά το κεφάλι του.

Παρά το αρχικό σοκ, ο πατέρας και σύζυγος, βρήκε την δύναμη και ειδοποίησε την τροχαία και την πυροσβεστική με την ελπίδα να μπορέσουν να τον βοηθήσουν και να αποφευχθούν τα χειρότερα. Δυστυχώς τίποτα δεν μπορούσε να αλλάξει πλέον.

Η συγκινητική ανάρτηση στο facebook

Ο Υπάτιος Πατμάνογλου αποχαιρέτησε την οικογένειά του, τη σύζυγό του και το παιδάκι τους, με ένα πραγματικά σπαρακτικό μήνυμα στο Facebook:

«Αγάπη μου γλυκιά καλό σου παράδεισο να έχεις αγκαλιά τον Παυλάκη μας. Κάποτε θα έρθω να σας βρω... Σας λατρεύω», έγραψε ο τραγικός πατέρας.

pateras

Διαβάστε επίσης:

Τα 8 «μυστικά» που εξετάζει η αστυνομία για το τραγικό τροχαίο

Τα πρώτα λόγια του πατέρα για το τροχαίο στην Αθηνών Λαμίας – Ο περίεργος καπνός στην Porsche

ΔΗΜΟΦΙΛΗ