ΕΛΛΑΔΑ

Με σοβαρή εγκεφαλική βλάβη νοσηλεύεται ο ειδικευόμενος γιατρός του ΕΛΠΙΣ

Με σοβαρή εγκεφαλική βλάβη νοσηλεύεται ο ειδικευόμενος γιατρός του ΕΛΠΙΣ
EUROKINISSI/ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Με σοβαρή τραυματική βλάβη εγκεφάλου και εγκεφαλικές θλάσεις νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Γεννηματά» ο 26χρονος ειδικευόμενος γιατρός του νοσοκομείου ΕΛΠΙΣ, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά εν ώρα εργασίας.

Ο ασθενής αντιμετωπίστηκε αρχικά στο Νοσοκομείο "ΕΛΠΙΣ" όπου και υπηρετούσε και μεταφέρθηκε στη συνέχεια διασωληνωμένος στην ΜΕΘ του Γεννηματάς για συνέχιση της υποστήριξης των ζωτικών λειτουργιών του.

Όπως αναφέρεται στο ιατρικό ανακοινωθέν του νοσοκομείου «Γεννηματάς», ο 26χρονος βρίσκεται σε συνεχή παρακολούθηση υπό τον έλεγχο όλων των εμπλεκομένων ειδικοτήτων.

«Παραμένει διασωληνωμένος σε σταθερή κλινική κατάσταση χωρίς περαιτέρω επιδείνωση της εγκεφαλικής βλάβης όπως αποδεικνύεται και από τον σημερινό παρακλινικό έλεγχο», σημειώνεται ακόμα.

Στο μεταξύ, εξακολουθεί να παραμένει μυστήριο για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες τραυματίστηκε ο γιατρός. Σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, ο τραυματισμός συνέβη ύστερα από υποχώρηση της κουπαστής της σκάλας, κάτι το οποίο η διοίκηση του νοσοκομείου ΕΛΠΙΣ χαρακτήρισε φήμες.

Μάλιστα, όπως διευκρίνισε ακόμα η διοίκηση, «οι συνθήκες τραυματισμού του γιατρού ερευνώνται».

Διαβάστε επίσης:

Μυστήριο οι συνθήκες του σοβαρού τραυματισμού γιατρού στο Ελπίς

Σοβαρός τραυματισμός ειδικευόμενου γιατρού στο ΕΛΠΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ