ΕΛΛΑΔΑ

Απαγωγή επιχειρηματία: Η μαρτυρία της γυναίκας από την οποία ζήτησε βοήθεια (pics-vid-aud)

Απαγωγή επιχειρηματία: Η μαρτυρία της γυναίκας από την οποία ζήτησε βοήθεια (pics-vid-aud)
Eurokinissi/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Δραματικές στιγμές έζησε ένας επιχειρηματίας και δύο υπάλληλοι του το βράδυ της Πέμπτης. Τρεις ληστές τον απήγαγαν στην περιοχή των Πατησίων και απείλησαν να τον δολοφονήσουν αν δεν τους αποκάλυπτε που είχε κρυμμένα τα χρήματά του.

Οι ληστές έστησαν ενέδρα στον άντρα, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης φορολογικού γραφείου και εκπρόσωπος εταιρείας, και υπό την απειλή όπλων τον οδήγησαν αρχικά στο σπίτι του.

Αφού δεν βρήκαν τίποτα εκεί, τον μετέφεραν με το δικό του όχημα, ένα τζιπ, στην εταιρία του στον Άλιμο. Πίσω από το τζιπ ακολουθούσε ένας από τους δράστες με άλλο αυτοκίνητο.

Όταν έφτασαν στην εταιρία πήραν ομήρους τον φύλακα και μια ακόμη υπάλληλο, και στην συνέχεια άδειασαν δύο θησαυροφυλάκια. Πληροφορίες κάνουν λόγο για λεία ύψους 125.000 ευρώ.

IMG 3941

Οι ληστές απελευθέρωσαν τους ομήρους τους στην Νέα Φιλαδέλφεια, όπου αργότερα οι αρχές βρήκαν καμένα τα δύο αυτοκίνητα, που χρησιμοποιήθηκαν, και εξαφανίστηκαν.

IMG 3942

Βίντεο του CNN Greece δείχνει τα δύο καμένα οχήματα, που παραμένουν στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας.

Μετά την απελευθέρωσή τους τα τρία άτομα ζήτησαν βοήθεια από καφετέρια της περιοχής. Γυναίκα, στην οποία απευθύνθηκαν τα θύματα, εξιστορεί πώς τους βοήθησε αλλά και τι της είπαν πριν φτάσει στο σημείο η αστυνομία.

IMG 6403

Η γυναίκα αναφέρει πως τα χέρια του ενός εκ των τριών ήταν δεμένα με ταινία. Αφού έλυσαν τα δεσμά, κλήθηκε η αστυνομία στο σημείο.

Σύμφωνα με τα όσα ο επιχειρηματίας είπε στην αστυνομία οι δράστες τον περιέλουσαν με εύφλεκτο υλικό και τον απείλησαν πως θα τον κάψουν ζωντανό αν δεν τους αποκάλυπτε που κρατούσε κρυμμένα τα χρήματα του.

IMG 6404

ΔΗΜΟΦΙΛΗ