ΕΛΛΑΔΑ

Ηράκλειο: Οκτώ κιλά κάνναβης είχαν στην κατοχή τους δύο αδέλφια

Ηράκλειο: Οκτώ κιλά κάνναβης είχαν στην κατοχή τους δύο αδέλφια
(EUROKINISSI/ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ)

Περίπου οκτώ κιλά κάνναβης κατηγορούνται ότι είχαν στην κατοχή τους δυο αδέλφια ηλικίας 38 και 40 χρονών που συνελήφθησαν σε χωριό του Ηρακλείου για παραβάσεις της νομοθεσίας ναρκωτικών ουσιών και όπλων.

Η σύλληψη τους έγινε μετά από αστυνομική επιχείρηση από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου το απόγευμα της Παρασκευής.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, έγιναν έρευνες στα σπίτι τους και σε άλλους αποθηκευτικούς και κατά τη διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δώδεκα αυτοσχέδιες συσκευασίες οι οποίες περιείχαν συνολικά 7.802 γραμμάρια κάνναβης, το χρηματικό ποσό των 1.700 ευρώ ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες, μια ζυγαριά ακριβείας, φυσίγγια, και κινητά τηλέφωνα.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγούνται στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ