ΕΛΛΑΔΑ

Συνεχίζεται το θρίλερ με την απαγωγή επιχειρηματία στην Κρήτη (pics)

Συνεχίζεται το θρίλερ με την απαγωγή επιχειρηματία στην Κρήτη (pics)
EUROKINISSI

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της αστυνομίας στο Ηράκλειο, για την απαγωγή γιού γνωστού επιχειρηματία που έχει συγκλονίσει την Κρήτη.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των αστυνομικών, πρόκειται για μια καλά στημένη επιχείρηση που σχεδιαζόταν εδώ και μήνες από... σκληρούς επαγγελματίες.

Αυτό επιβεβαιώνεται από το γεγονός ότι τα αυτοκίνητα που χρησιμοποίησαν οι δράστες στην απαγωγή, τα έκαψαν για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους και ότι είχαν κλαπεί από το 2016.

APAGOGI 2

(Πηγή φωτογραφίας Eurokinissi)

Το χρονικό της απαγωγής

Σύμφωνα με πληροφορίες, άγνωστοι επιτέθηκαν και απήγαγαν έξω από το σπίτι του στα Καλέσα το απόγευμα της Πέμπτης τον γιο πασίγνωστου επιχειρηματία στο Ηράκλειο.

Οι έρευνες της αστυνομίας βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, από την ώρα που έγινε γνωστό πως χάθηκαν τα ίχνη του επιχειρηματία και εστιάζονται σε πολλές περιοχές ενώ έχει στηθεί γιγαντιαία επιχείρηση για τον εντοπισμό του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι φερόμενοι ως απαγωγείς δεν έχουν επικοινωνήσει ακόμα με συγγενείς του επιχειρηματία.

APAGOGI 3

(Πηγή φωτογραφίας Eurokinissi)

Ποιος είναι...

Σε ότι αφορά στον 54χρονο επιχειρηματία, είναι Χημικός Μηχανικός και κάτοχος MBA από το INSEAD. Πρόκειται για ένα από τα δυνατότερα ονόματα της επιχειρηματικής ζωής του νησιού.

Τα τελευταία χρόνια είναι μέτοχος εταιρείας εισηγμένης στο Χρηματιστήριο Αθηνών με παραρτήματα σε έξι χώρες και εξαγωγές σε άλλες 60 και ανήκει σε οικογένεια που διατηρούσε πάντα χαμηλούς τόνους.

APAGOGI 4

(Πηγή φωτογραφίας Eurokinissi)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ