ΕΛΛΑΔΑ

Άγριος ξυλοδαρμός νεαρού στους Αμπελόκηπους - Τι εξετάζει η Ασφάλεια

Άγριος ξυλοδαρμός νεαρού στους Αμπελόκηπους - Τι εξετάζει η Ασφάλεια
bloko.gr

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε ένας νεαρός φοιτητής στην περιοχή των Ελληνορώσων από αγνώστους οι οποίοι τον πλησίασαν και κυριολεκτικά τον έστειλαν στο νοσοκομείο.

Τα χτυπήματα των δραστών ήταν τόσο δυνατά που ο νεαρός έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος, αφού οι δράστες τον χτυπούσαν με κλωτσιές και μπουνιές στο κεφάλι.

nearos10

Μάλιστα, οι δράστες αφού τον είχαν αφήσει σχεδόν αναίσθητο στο δρόμο του έκλεψαν ένα τσαντάκι στο οποίο μέσα είχε και μία φωτογραφική μηχανή.

Ο 22χρονος νεαρός με σοβαρά τραύματα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται. Σύμφωνα με πληροφορίες του CNN Greece φέρει κακώσεις στο κεφάλι, ενώ η αξονική τομογραφία δεν έδειξε ανησυχητικά ευρήματα. Ωστόσο, θα παραμείνει στο νοσοκομείο για περαιτέρω έλεγχο.

Την έρευνα για τον άγριο ξυλοδαρμό ανέλαβε η Κρατική Ασφάλεια, γεγονός που σημαίνει πως οι αστυνομικές αρχές ερευνούν το ενδεχόμενο πίσω από την επίθεση να βρίσκονται ομάδες ακροδεξιών.

nearos20

Μάλιστα, η αστυνομία δεν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο το συγκεκριμένο συμβάν να σχετίζεται με την επίθεση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Λεωφόρο Μεσογείων το πρωί της Παρασκευής.

Πηγή φωτογραφιών: bloko.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ