Αποφυλάκιση Άκη Τσοχατζόπουλου: Έφτασε χαμογελαστή η Βίκυ Σταμάτη
Στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού έφτασε το μεσημέρι της Πέμπτης η σύζυγος του πρώην υπουργού, Άκη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη, για να τον συνοδεύσει στο σπίτι τους μετά την αποφυλάκισή του.
Ο πρώην υπουργός, που κρατείται στο νοσοκομείο μετά την επέμβαση του, συγκέντρωσε τα 200.000 ευρώ της εγγύησης από δωρεές στενών φίλων.
Παρότι η αποφυλάκισή του αναμενόταν την περασμένη εβδομάδα, κάποια νομικά κολλήματα καθυστέρησαν την διαδικασία, όμως σήμερα αναμένεται να αφεθεί ελεύθερος.
Η κα Σταμάτη, που έχει και η ίδια αποφυλακιστεί εδώ και κάποια διάστημα, έφτασε στο σημείο με καλή διάθεση, δεδομένου πως εδώ και πολλούς μήνες είναι πάγιο αίτημα της οικογένειας η απελευθέρωση και του κ. Τσοχατζόπουλου για λόγους υγείας.

Όπως δήλωσε η ίδια φτάνοντας στο σημείο «είναι μεγάλη η χαρά κυρίως για το παιδί».
Η Τεχεράνη θα αυξήσει το δραστικό βεληνεκές των πυραύλων της
15:38
Ρόδος: Πολύωρη επιχείρηση για τη διάσωση δύο γατιών από απορριμματοφόρο στην Ακαντιά
15:27
Σε συναγερμό οι Αρχές για τον Κηφισό - Εντατικοί έλεγχοι για τον εντοπισμό όσων ρυπαίνουν
15:19
Συνελήφθησαν δύο γυναίκες στη Βέροια με 68 συσκευασίες κοκαΐνης
15:08