ΕΛΛΑΔΑ

Συναγερμός στην Κρήτη: Ένοπλος κατέλαβε τα γραφεία του ΟΚΑΝΑ και άνοιξε πυρ

Συναγερμός στην Κρήτη: Ένοπλος κατέλαβε τα γραφεία του ΟΚΑΝΑ και άνοιξε πυρ
zarpanews.gr

Συναγερμός έχει σημάνει στην Αστυνομική διεύθυνση Χανίων, καθώς ένας οπλισμένος άνδρας έχει καταλάβει αυτή την ώρα τα γραφεία του ΟΚΑΝΑ, στην Σούδα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, πρόκειται για άνδρα, περίπου 45 ετών, πατέρα πέντε παιδιών που συμμετέχει στο πρόγραμμα του ΟΚΑΝΑ.

Το αίτημά του είναι να δει τον Εισαγγελέα και να μιλήσει στον δήμαρχο Χανίων Τάσο Βάμβουκα, προκειμένου να ανανεώσει την άδεια του περιπτέρου του, καθώς υπάρχει κίνδυνος να του το κλείσουν.

Σημειώνεται ότι, ο 45χρονος έχει ανοίξει πυρ κατά των Αστυνομικών που έχουν σπεύσει στο σημείο και το έχουν αποκλείσει.

Αυτή την ώρα έχουν φθάσει στα γραφεία του ΟΚΑΝΑ, συγγενικά του πρόσωπα και ένας γιατρός, οι οποίοι προσπαθούν να τον πείσουν να παραδοθεί. Στο τηλέφωνο μίλησε μαζί του και γιατρός ο οποίος τον παρακολουθεί. Ο 45χρονος, δεν κρατά ομήρους, ωστόσο στο κτίριο που έχει καταλάβει, βρίσκονται τρεις εργαζόμενοι οι οποίοι έχουν κλειδωθεί σε ένα γραφείο.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, στο σημείο έφτασε ο δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας ο οποίος σε μια προσπάθεια να εκτονωθεί η κατάσταση ανέλαβε γραπτή δέσμευση ότι, τουλάχιστον για την καλοκαιρινή περίοδο, δεν θα εφαρμοστεί η απόφαση κατεδάφισης.

KRHTH 2

(Πηγή φωτογραφίας zarpanews.gr)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ