ΕΛΛΑΔΑ

Δάφνη: Προφυλακίστηκε ο 52χρονος κατηγορούμενος (pics&vid)

Δάφνη: Προφυλακίστηκε ο 52χρονος κατηγορούμενος (pics&vid)
EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Στη φυλακή οδηγείται, προσωρινά, ο 52χρονος που κρατούσε δεμένη και κακοποιούσε 20χρονη φοιτήτρια, σε ένα υπόγειο στην περιοχή της Δάφνης, με τη σύμφωνη γνώμη της ανακρίτριας και του εισαγγελέα 

Βγαίνοντας από την Ευελπίδων, ο ίδιος αρνήθηκε να κάνει οποιαδήποτε δήλωση στους δημοσιογράφους.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του επιμένει ότι έχει σοβαρό πρόβλημα με την όραση του, ενώ υποβλήθηκε αίτημα για πραγματογνωμοσύνη. Ωστόσο, δεν έχει προσκομίσει το πιστοποιητικό από τα ΚΕΠΑ, σύμφωνα με το οποίο βεβαιώνεται το ποσοστό αναπηρίας του.

Ερωτηθείς πώς ο κατηγορούμενος κινείται με άνεση, παρότι η όρασή του δεν τον βοηθά, απάντησε πως:

Eπειδή το ατύχημα με τα μάτια του το έπαθε πρόσφατα, δεν είναι εκ γενετής τυφλός, μπορεί να δημιουργήσει ένα πλαίσιο στο οποίο μπορεί να κινείται με σκιές και με φως. Δεν ξεχωρίζει δηλαδή πρόσωπα αλλά σκιές.

DAFNI

Ο 52χρονος απολογήθηκε για τις κατηγορήθηκε κατηγορίες που αφορούν τα αδικήματα της αρπαγής με σκοπό να εξαναγκαστεί η παθούσα σε πράξη και ανοχή για την οποία δεν υπήρχε υποχρέωση της (κακούργημα), βιασμού κατ'εξακολούθηση (κακούργημα), παραβίασης απορρήτου για μη δημόσια πράξη (κακούργημα) και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατ' εξακολούθηση (πλημμέλημα).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ