ΕΛΛΑΔΑ

Μυτιλήνη: Είχε κατηγορηθεί και παλιότερα για κακοποίηση ο πατέρας που βίαζε την 13χρονη κόρη του

Μυτιλήνη: Είχε κατηγορηθεί και παλιότερα για κακοποίηση ο πατέρας που βίαζε την 13χρονη κόρη του

Οργή και προβληματισμό προκαλεί η είδηση ότι ο Αλβανός πατέρας, στη Μυτιλήνη, που βίαζε για περίπου δύο χρόνια την 13χρονη κόρη του είχε και στο παρελθόν απασχολήσει τις αρχές για υπόθεση κακοποίησης και τότε είχε αθωωθεί.

Το όλο θέμα είδε το φως της δημοσιότητας την Τετάρτη, όταν η μητέρα της 13χρονης προέβη σε σχετική καταγγελία στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης. Άμεσα, ο καταγγελλόμενος εντοπίστηκε και προσήχθη στην Αστυνομική Διεύθυνση.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έχουν γίνει γνωστά, το παιδί φέρεται να βίωνε τον εφιάλτη της σεξουαλικής κακοποίησης για περισσότερο από δύο χρόνια.

Πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα η φανερή κακή ψυχολογική κατάσταση του παιδιού μαζί με τη συμπεριφορά της προκάλεσαν την ανησυχία των εκπαιδευτικών στο σχολείο, όπου φοιτούσε κι έτσι ξεκίνησε να ξεδιπλώνεται το μαρτύριο, το οποίο η 13χρονη ζούσε.

Σημειώνεται ότι η Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης μετά την καταγγελία βιασμού του άτυχου 13χρονου κοριτσιού από τον πατέρα της προχωρά στην έκδοση εντάλματος σύλληψής του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ