Νέο συλλαλητήριο ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ κατά του πολυνομοσχεδίου
Η ψήφιση του πολυνομοσχεδίου με τα νέα μέτρα σήμερα, Πέμπτη, στη Βουλή βγάζει πάλι στους δρόμους ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.
Σε συνέχεια του συλλαλητηρίου της Τετάρτης, ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ έχουν δώσει ραντεβού στην πλατεία Συντάγματος στις 18:30.
Η ΓΣΕΕ διαμηνύει πως θα συνεχίσει τον αγώνα της «ώστε να μπει οριστικό τέλος στις μνημονιακές πολιτικές που κατέστρεψαν κοινωνία και οικονομία».
Η ΑΔΕΔΥ με την σειρά της προειδοποιεί πως ο αγώνας της θα κλιμακωθεί με νέες κινητοποιήσεις κατά των νέων και παλαιών μνημονιών και για να ανατραπεί η αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης.
Εντός της ημέρας θα πραγματοποιήσουν διαδηλώσεις και οι μεγαλύτεροι επιστημονικοί και επαγγελματικοί φορείς της χώρας κατά του πολυνομοσχεδίου. Το ραντεβού τους έχει δοθεί για τις 19:00 στην πλατεία Συντάγματος.
Σπάτα: Πώς οι Κινέζοι «τρύπωναν» σε κινητά μέσω «ψεύτικης κεραίας» σε πορτ μπαγκάζ - Η μέθοδος «SMS Blaster Attack»
09:02
Αίγιο: Συνελήφθη o 16χρονος που ξυλοκόπησε συνομήλικό του έξω από σχολείο
09:02
Star Wars: Αποχωρεί η Κάθλιν Κένεντι μετά από 14 χρόνια στο «τιμόνι» της Lucasfilm
08:54
Κίνηση: Στο «κόκκινο» ο Κηφισός - Μποτιλιάρισμα σε Κηφισίας, Μεσογείων και Αρδηττού
08:44