Δίπλα στη σύζυγό του Μαρίκα θα ταφεί ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης (pics)
Στο νεκροταφείο του Αργουλιδέ, στο Ακρωτήρι Χανίων, θα γίνει την Πέμπτη 1η Ιουνίου, η ταφή του πρώην Πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, που έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Δευτέρας.
Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης θα ταφεί δίπλα στην αγαπημένη του σύζυγο, Μαρίκα, που απεβίωσε πριν από πέντε χρόνια. Μάλιστα τον χώρο της ταφής διαμόρφωσε ο ίδιος ο Μητσοτάκης για εκείνον και τη γυναίκα του το 2010.
Η οικογένεια Μητσοτάκη διαθέτει οικογενειακό τάφο στο Α’ Νεκροταφείο Αργουλιδέ, το οποίο βρίσκεται σε μια εξαίσια περιοχή μέσα σε ένα πανέμορφο φυσικό περιβάλλον.

Μία ημέρα πριν, την Τετάρτη 31/5 στις 3 το μεσημέρι, θα ψαλεί η εξόδιος ακολουθία για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών. Η σορός του θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα από τις 7:00 έως τις 13:30. Η κηδεία του θα τελεσθεί με δημόσια δαπάνη.


SPONSORED
Πανελλήνιες 2026: Σε ποια μαθήματα εξετάζονται σήμερα οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ
07:23
Δημοσκοπήσεις: Κυριαρχία Τσίπρα σε αριστερούς, κεντροαριστερούς και Καρυστιανού στους «απολιτίκ»
07:14
Τραμπ: Κερδίζουμε τη μάχη - Ολοκληρωτική νίκη επί του Ιράν τις επόμενες δύο εβδομάδες
07:11
Το παρασκήνιο του «μίνι» ανασχηματισμού, οι αντιδράσεις και ο γαλάζιος «πάγκος»
07:05