Οργισμένοι οι κάτοικοι στο Μενίδι - Απειλούν να πάρουν το νόμο στα χέρια τους (pics&vids)
Πλήθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί έξω από το δημοτικό σχολείο Μενιδίου, αφήνοντας λουλούδια και κεράκια για την μνήμη του μικρού Μάριου, ενώ την ίδια ώρα η οργή ξεχειλίζει.
Το κλίμα είναι ιδιαίτερα βαρύ και δεν έλειψαν και οι εντάσεις, όταν το πλήθος άρχισε να φωνάζει και να κατηγορεί τους αθίγγανους για την εγκληματικότητα στην περιοχή.


Πολλοί ήταν οι συμμαθητές του μικρού Μάριου, που έσπευσαν στο σχολείο τους και άφηναν κάρτες με μηνύματα αγάπης προς τον άτυχο 11χρονο.



Έξω από το σχολείο βρέθηκε και ο Δήμαρχος της περιοχής, την ώρα που ο κόσμος φώναζε πως θα βγει στους δρόμους με τα όπλα και θα πάρουν τον νόμο στα χέρια τους. Μάλιστα πολλοί ήταν εκείνοι που προπηλάκισαν τον δήμαρχο για την απουσία της πολιτείας.
SPONSORED
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Το παρασκήνιο του «μίνι» ανασχηματισμού, οι αντιδράσεις και ο γαλάζιος «πάγκος»
07:05
ΕΛΛΑΔΑ
Καιρός: Σχεδόν αίθριος με παροδικές νεφώσεις - Στους 32 βαθμούς ο υδράργυρος
07:00
ΕΛΛΑΔΑ
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (09 Ιουνίου)
06:30
ΧΡΗΜΑ
Πότε ενεργοποιείται η νέα εφαρμογή το Posokanei για τις τιμές στα σούπερ μάρκετ
06:00
ΕΛΛΑΔΑ