ΕΛΛΑΔΑ

Απαγωγή Λεμπιδάκη: Νέο μήνυμα από τους απαγωγείς στην οικογένεια

Απαγωγή Λεμπιδάκη: Νέο μήνυμα από τους απαγωγείς στην οικογένεια

Την εμφάνισή τους με λίγες λέξεις μέσα από ένα μήνυμα στο κινητό τηλέφωνο ενός από τους συγγενείς του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκηέκαναν οι απαγωγείς του.

Πέντε ημέρες μετά την επιστολή αγωνίας της οικογένειας, οι απαγωγείς έστειλαν μεν ένα «στεγνό» μήνυμα, δεν έστειλαν όμως καμία ένδειξη ζωής για τον επιχειρηματία που έχουν στα χέρια τους.

Μετά από 40 ημέρες σιωπής των κακοποιών είναι το πρώτο μήνυμα και δείχνει ακόμη μια φορά ότι πρόκειται για επαγγελματίες, που θέλουν να φτάσουν την οικογένεια του επιχειρηματία στα όρια της ψυχολογικής εξάντλησης.

Η οικογένεια του Μιχάλη Λεμπιδάκη που έβλεπε τις μέρες να περνούν αργά και βασανιστικά, αλλά κυρίως με την παύση της επικοινωνίας από πλευράς των απαγωγέων, αποφάσισαν να δώσουν την επιστολή τους στη δημοσιότητα κυρίως ως κραυγή προς τους απαγωγείς, να δείξουν ότι παραμένουν στις διαπραγματεύσεις.

Όμως παρά το γεγονός ότι στάλθηκε αυτό το μήνυμα, έχουν περάσει 60 ημέρες για να πάρουν ένα σημάδι για την υγεία και τη κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Μιχάλης τους.

Τίποτα δεν αποκλείει η συμμορία των απαγωγέων να είχε αποφασίσει από την αρχή του σχεδίου της ότι θα κρατούσε μια τόσο σκληρή και αδίστακτη στάση απέναντι στην οικογένεια του θύματός της.

Παρόλα αυτά η κραυγή και η απόγνωση των συγγενών του Μιχάλη Λεμπιδάκη έχει φτάσει πια σε σημείο μηδέν αφού δεν μπορούν να δώσουν στους απαγωγείς να καταλάβουν ότι το υπέρογκο ποσό που ζητούν για την απελευθέρωση του ανθρώπου τους, δεν υπάρχει.

Πάντως όλοι συμφωνούν ότι η καμπή της υπόθεσης είναι πολύ σοβαρή και χρειάζεται γερά νεύρα και απέραντη ψυχραιμία.

Και όλα αυτά, τη στιγμή που μια οικογένεια ζει το χειρότερο θρίλερ απαγωγής στην Ελλάδα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ