ΕΛΛΑΔΑ

Καρέ καρέ η μεταφορά με ελικόπτερο του τραυματισμένου πυροσβέστη στην Αθήνα (pics)

Καρέ καρέ η μεταφορά με ελικόπτερο του τραυματισμένου πυροσβέστη στην Αθήνα (pics)
EUROKINISSI

Στο 401 Στρατιωτικό νοσοκομείο στην Αθήνα, μεταφέρθηκε ο πυροσβέστης μετά τον τραυματισμό του κατά την διάρκεια της κατάσβεσης της πυρκαγιάς που ξεκίνησε στο Ζευγολατιό Κορινθίας.

Ο τραυματίας πυροσβέστης αρχικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Κορίνθου προκειμένου να του προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες ενώ στη συνέχεια κρίθηκε σκόπιμη η μεταφορά του στην Αθήνα.

PYROSBESTHS 2

(EUROKINISSI)

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες ο πυροσβέστης έφτασε με ασθενοφόρο στο γήπεδο του Συνοικισμού Κορίνθου και από εκεί τον παρέλαβε το ελικόπτερο SUPER PUMA της Πυροσβεστικής για να τον μεταφέρει 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

PYROSBESTHS 1

(EUROKINISSI)

PYROSBESTHS 3

(EUROKINISSI)

PYROSBESTHS 4

(EUROKINISSI)

Υπενθυμίζεται ότι συνολικά τρεις πυροσβέστες τραυματίστηκαν εκ των οποίων ο ένας είναι σοβαρότερα όταν ανατράπηκε ρυμούλκα αγροτικού μηχανήματος με το οποίο επιχείρησαν να προσεγγίσουν το μέτωπο της πυρκαγιάς, που μαίνεται σε δύσβατη περιοχή, καθώς δεν υπάρχει δρόμος για τα πυροσβεστικά οχήματα.

Στο σημείο σύμφωνα με την Π.Υ. Κορινθίας επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής, με 23 οχήματα 130 πυροσβέστες, 3 αεροπλάνα και 1 ελικόπτερο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ