ΕΛΛΑΔΑ

Πέθανε ο Δημήτρης Σιάχος μετά από μάχη με τον καρκίνο

Πέθανε ο Δημήτρης Σιάχος μετά από μάχη με τον καρκίνο
Facebook/Win Cancer

Πέθανε σε ηλικία 44 ετών ο Δημήτρης Σιάχος, στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας και δημιουργός της διαδικτυακής πλατφόρμας "wincancer". 

Στα 24 του χρόνια, διαγνώστηκε με καρκίνο και παρά το γεγονός ότι οι γιατροί του έδιναν πολύ λίγο χρόνο ζωής, έδωσε μία μεγάλη μάχη και την κέρδισε. Ζούσε μία κανονική ζωή, ώσπου στα 43 του ο καρκίνος επανεμφανίστηκε.

Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας την Παρασκευή.

«Μαχητής της ζωής από τους λίγους. Παιδί διαμάντι, που αγωνίστηκε με ψηλά το κεφάλι για Πατρίδα και Ιδανικά. Τίμησε και αγάπησε τη Νέα Δημοκρατία», έγραψε μεταξύ άλλων ο κ. Κικίλιας, αποχαιρετώντας τον "φίλο" και "αδελφό" του, μέσω μηνύματός του στο Facebook.

H ανάρτηση από τον λογαριασμό του Win Cancer:

Η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας

«Ένας πραγματικός αγωνιστής, ο Δημήτρης Σιάχος, έφυγε από κοντά μας. Συγκρούστηκε σκληρά με τον καρκίνο, ξέροντας ότι η μάχη ήταν άνιση, χωρίς όμως ποτέ να λυγίσει. Ανέπτυξε, ταυτόχρονα, έντονη δραστηριότητα για την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας στην στήριξη όσων δίνουν τον ίδιο αγώνα. Όλοι μας στη Νέα Δημοκρατία, στην οποία πολλά προσέφερε, τον αποχαιρετούμε με θλίψη. Στους οικείους του εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ