Διασωληνωμένος παραμένει ο έφηβος που συνελήφθη για τα επεισόδια στα Εξάρχεια
Στην Α’ Μονάδα Εντατικής Θεραπείας παραμένει ο 16χρονος Κ.Μ, ο οποίος συνελήφθη από άνδρες των ΜΑΤ, κατά την διάρκεια επεισοδίων στα Εξάρχεια.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του νοσοκομείου, ο νεαρός είναι διασωληνωμένος υπό μηχανικό αερισμό και καταστολή. Πάντως, η γενική του κατάσταση παραμένει σταθερή.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο νεαρός φέρει κατάγματα στα οστά του προσώπου ενώ έχει και θλάσεις στον πνεύμονα.
Όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΚΑΤ τραυματισμένος, έπαθε επιληπτική κρίση και οι γιατροί έκριναν ότι πρέπει να μπει άμεσα στην ΜΕΘ.
Όπως υποστηρίζουν οι αστυνομικοί, ο νεαρός κατάφερε τους ξεφύγει την ώρα της προσαγωγής του στη ΓΑΔΑ και στην προσπάθειά του να διασχίσει κάθετα την Λεωφόρο Αλεξάνδρας τον χτύπησε αυτοκίνητο που κινείτο στο ρεύμα προς την Λεωφόρο Κηφισίας.
Ψηφιακή κάρτα εργασίας: Σε ποιους κλάδους επεκτείνεται και τι αλλάζει
01:00
Τριπλή πληρωμή για συνταξιούχους: Πότε καταβάλλονται συντάξεις και η ενίσχυση των 400 ευρώ
00:30
«Φρούριο» η Γαλλία με φόντο τις νέες κινητοποιήσεις: Χιλιάδες αστυνομικοί, κλειστοί δημόσιοι χώροι
23:58
Κουτσούμπας: Χαστούκι στα παραμύθια της κυβέρνησης η έγκριση του τουρκολυβικού μνημονίου
23:46