Σε 88 συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία στους πέντε νομούς της περιφέρειας Πελοποννήσου
Πηγή: Eurokinissi/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Εκτεταμένες επιχειρήσεις για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, αλλά και την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων, πραγματοποίησε η Αστυνομία και στους πέντε νομούς της περιφέρειας Πελοποννήσου.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια ελέγχων που έγιναν σε Αργολίδα, Αρκαδία, Κορινθία, Λακωνία και Μεσσηνία, προσήχθησαν στα κατά τόπους αστυνομικά τμήματα 122 άτομα, εκ των οποίων συνελήφθησαν 88, που κατηγορούνται για διάφορα αδικήματα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, συνελήφθησαν, μεταξύ άλλων, 13 φυγόποινοι, τέσσερα άτομα για υποθέσεις ναρκωτικών, τρία άτομα για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας, τρία άτομα για παράνομο υπαίθριο εμπόριο, ένα άτομο για παράβαση του νόμου περί όπλων κ.α.

Ακόμη, στο πλαίσιο των ερευνών της Αστυνομίας εξιχνιάστηκαν τέσσερις υποθέσεις κλοπών και σχηματίσθηκαν δικογραφίες σε βάρος ισάριθμων ατόμων, ενώ σε άλλες περιπτώσεις κατασχέθηκαν ποσότητες ηρωίνης και κάνναβης.

Επίσης, έγιναν έλεγχοι σε 678 αυτοκίνητα και βεβαιώθηκαν 434 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, ενώ συνελήφθησαν 34 άτομα για παραβάσεις του ΚΟΚ.

Διαβάστε επίσης