ΕΛΛΑΔΑ

Βρέθηκε νεκρή η Βρετανίδα τουρίστρια στη Ροδόπη – Την κατασπάραξαν σκυλιά

Βρέθηκε νεκρή η Βρετανίδα τουρίστρια στη Ροδόπη – Την κατασπάραξαν σκυλιά
EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Τραγική κατάληξη είχε η  63χρονη βρετανίδα τουρίστρια, τα ίχνη της οποίας είχαν εξαφανιστεί στην ευρύτερη περιοχή της Μαρώνειας Ροδόπης από το απόγευμα της Πέμπτης.

Οι διασώστες βρήκαν την 63χρονη τουρίστρια νεκρή στην περιοχή του Πύργου Πετρωτών. Σύμφωνα με πληροφορίες του τοπικού site xronos.gr, το σώμα της βρέθηκε σε άθλια κατάσταση, προδίδονταςότι ίσως δέχθηκε επίθεση από άγρια ζώα.

Η άτυχη γυναίκα έκανε την Πέμπτη με τα πόδια την παραλιακή διαδρομή μεταξύ Μεσημβρίας - Πετρωτών και Μαρώνειας. Όμως σε κάποιο σημείο της διαδρομής δέχτηκε επίθεση από σκυλιά, όπως η ίδια ισχυρίστηκε ζητώντας βοήθεια τηλεφωνικά από συγγενείς της στη Βρετανία. Από εκείνη την στιγμή κόπηκε η επικοινωνία με το κινητό της γυναίκας, καθώς παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες των συγγενών της να επικοινωνήσουν μαζί της, αυτό δεν κατέστη δυνατό.

Οι συγγενείς ειδοποίησαν την αστυνομία και μέσω αυτής ειδοποιήθηκε η Βρετανική Πρεσβεία στην χώρα μας. Οι ελληνικές αρχές ενημερώθηκαν από τη βρετανική πρεσβεία Αθηνών και αμέσως ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό της.

Οι έρευνες εντοπισμού ολοκληρώθηκαν αργά το Σάββατο, με τους διασώστες να βρίσκουν δυστυχώς την 63χρονη τουρίστρια νεκρή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ