Έρχεται ο πιο κρύος Δεκέμβριος της επταετίας
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ειδικών ο Δεκέμβριος θα είναι ιδιαίτερα ψυχρός, παρότι ο φετινός χειμώνας αναμένεται ηπιότερος από άλλες χρονιές.
Συγκεκριμένα, ο Δεκέμβριος αναμένεται να είναι ο ψυχρότερος που έχει καταγραφεί την τελευταία επταετία, με τους μετεωρολόγους να προειδοποιούν για τις επιπτώσεις.
Μετά το πέρασμά του η θερμοκρασία θα επιστρέψει και πάλι σε κανονικά επίπεδα όμως. Οι χαμηλές θερμοκρασίες οφείλονται στις υψηλές πιέσεις που έρχονται από τα βόρεια.
Παρότι η Ευρώπη είναι εφοδιασμένη με τα αποθέματα φυσικού αερίου που της χρειάζονται – υπό φυσιολογικές συνθήκες – οι ειδικοί εκτιμούν πως και αυτά μπορεί να μην είναι αρκετά.
ΚΟΣΜΟΣ
Οι πέντε όροι του Ιράν για τη λήξη του πολέμου μετά την απόρριψη της αμερικανικής πρότασης
17:02
ΕΛΛΑΔΑ
Καρδίτσα: Προφυλακίστηκε ο 17χρονος για την δολοφονία του 51χρονου τραγουδιστή - Την Παρασκευή απολογείται ο 16χρονος συνεργός του
16:58
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Μήνυμα Γκίλφοϊλ για 25η Μαρτίου: «Οι Έλληνες άνοιξαν τον δρόμο προς την ανεξαρτησία»
16:47
ΕΛΛΑΔΑ
Τραγωδία στον Βόλο: Δύο νεκρές γυναίκες από έκρηξη σε σπίτι - Ένας τραυματίας (vid&pic)
16:37
ΚΟΣΜΟΣ