Φιλιππίνες: Δεκάδες νεκροί από το πέρασμα τροπικής καταιγίδας
Τουλάχιστον 133 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και δεκάδες αγνοούνται από το πέρασμα της τροπικής καταιγίδας Τεμπίν που έπληξε τις νότιες Φιλιππίνες, προκαλώντας κατολισθήσεις και πλημμύρες.
Από την τροπική καταιγίδα πλήττεται κυρίως το νησί Μιντανάο, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο, ενώ οι Αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό των αγνοουμένων.
Ο απολογισμός των νεκρών δεν σταματά να ανεβαίνει. Τα τελευταία στοιχεία της αστυνομίας περιλαμβάνουν 36 νεκρούς, οι σοροί των οποίων ανασύρθηκαν σήμερα από τον ποταμό Σαλόγκ στο Μιντανάο.
«Ακόμα προσπαθούμε να επιβεβαιώσουμε τις αναφορές για ένα χωριό που θάφτηκε κάτω τη λάσπη, εξαιτίας της σφοδρής βροχόπτωσης», δήλωσε ο Ράιαν Κάμπους, αξιωματούχος στην πόλη Τουμπόντ.
PHOTO 1 / 6
Photo 1/6
Πηγή: REUTERS/Froilan Gallardo
Photo 2/6
Πηγή: REUTERS/Froilan Gallardo
Photo 3/6
Πηγή: REUTERS/Froilan Gallardo
Photo 4/6
Πηγή: REUTERS/Froilan Gallardo
Photo 5/6
Πηγή: REUTERS/Froilan Gallardo
Photo 6/6
Πηγή: REUTERS/Froilan Gallardo
ΕΛΛΑΔΑ
Χαλκιδική: Ξηλώνουν ομπρέλες και κλειδωμένες ξαπλώστρες στις Καλύβες
10:37
ΕΛΛΑΔΑ
Χαρδαλιάς: Χρηματοδοτούμε την ενεργειακή αναβάθμιση σχολείων και δημοτικών κτηρίων σε όλη την Αττική
10:37
ΣΠΟΡ
Οι ρεβάνς των ελληνικών ομάδων στα Κύπελλα Ευρώπης με αμέτρητες αγορές στα καταστήματα Allwyn
10:28
CULTURE
Νεκρός στο σπίτι του στα Εξάρχεια ο γνωστός ζωγράφος και ποιητής Χρήστος Μαρκίδης
10:24
ΕΛΛΑΔΑ