ΚΟΣΜΟΣ

Νεκρή εντοπίστηκε 22χρονη ομογενής στο Λονδίνο - Το σενάριο της δολοφονίας εξετάζουν οι αρχές

Νεκρή εντοπίστηκε 22χρονη ομογενής στο Λονδίνο - Το σενάριο της δολοφονίας εξετάζουν οι αρχές
Metropolitan Police

Τραγική κατάληξη είχε η επί μέρες εξαφάνιση της 22χρονης, ελληνορωσικής καταγωγής, Iuliana Tudos, καθώς το πτώμα της βρέθηκε το μεσημέρι της 27ης Δεκεμβρίου σε πάρκο του βόρειου Λονδίνου. Οι βρετανικές Αρχές έπειτα από μια ημέρα, ανακοίνωσαν επίσημα πως ανήκει στην άτυχη νεαρή.

Τη σορό της 22χρονης εντόπισε ένας περαστικός στο πάρκο Finsbury, πολύ κοντά σε αθλητικό χώρο, και αμέσως ξεκίνησαν οι έρευνες για να διαπιστωθεί εάν επρόκειτο για την εξαφανισμένη Iuliana.

Οι συγγενείς, σύμφωνα με ανακοίνωση της βρετανικής αστυνομίας, έχουν ενημερωθεί για τον τραγικό χαμό της και βρίσκονται καθ' οδόν, ενώ αναμένεται και η εξέταση του ιατροδικαστή για να διερευνηθούν τα αίτια του θανάτου της. Οι πρώτες ενδείξεις πάντως συνηγορούν στο ότι πρόκειται για δολοφονική ενέργεια. Σύμφωνα με την Daily Mail, αξιωματικός φωτογράφιζε διάφορα αντικείμενα και ρούχα που ήταν διασκορπισμένα στο γρασίδι δίπλα στο γήπεδο.

«Πιστεύουμε ότι αυτή η γυναίκα δέχθηκε επίθεση ενώ βρισκόταν στο πάρκο και αυτό πιθανότατα έγινε την παραμονή Χριστουγέννων. Το πτώμα της βρέθηκε δίπλα σε ένα γήπεδο μπέιζμπολ» δήλωσε ο επικεφαλής της Μονάδας Εγκληματολογικών Ερευνών.

«Προσπαθούμε να εξακριβώσουμε το κίνητρο της υπόθεσης και θα θέλαμε να μάθουμε από οποιονδήποτε είδε κάτι ύποπτο στο πάρκο τις ημέρες εκείνες», σημείωσε ο ίδιος.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Η 22χρονη εθεάθη για τελευταία φορά την Παραμονή των Χριστουγέννων στην οδό Camden στις 8 το βράδυ (τοπική ώρα), μετά από μία έξοδο με τους φίλους της. Τους είπε ότι ήθελε να πάρει το λεωφορείο για το σπίτι της στο Finsbury Park και ότι θα τους έβλεπε αργότερα, σε άλλο σπίτι, στο Ένφιλντ.

Από εκείνη τη στιγμή, η νεαρή δεν έδωσε ξανά σημεία ζωής.

Την τελευταία φορά που την είδαν φορούσε ένα κόκκινο φούτερ με κουκούλα, ανοιχτόχρωμο τζιν παντελόνι και ασπρόμαυρα παπούτσια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ