Ο Τραμπ ανακοίνωσε τις μεγαλύτερες κυρώσεις που έχουν επιβληθεί ποτέ στη Βόρεια Κορέα
Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε ότι οι ΗΠΑ θα επιβάλλουν τις «μεγαλύτερες» κυρώσεις που έχουν επιβληθεί ποτέ εναντίον της Βόρειας Κορέας.
Οι νέες κυρώσεις θα στοχεύσουν 56 πλοία και εταιρείες θαλάσσιων μεταφορών, μεταδίδει το BBC. «Σήμερα ανακοινώνω ότι θα επιβάλλουμε τις μεγαλύτερες κυρώσεις από ποτέ στο καθεστώς της Βόρειας Κορέας», τόνισε ο Τραμπ.
«Το υπουργείο Οικονομικών θα λάβει σύντομα νέα μέτρα για να ανακόψει περεταίρω τις πηγές εσόδων που το καθεστώς χρησιμοποιεί για να χρηματοδοτήσει το πυρηνικό του πρόγραμμα και να διατηρήσει το στρατό του, στοχεύοντας 56 πλοία, ναυτιλιακές εταιρείες και εμπορικές επιχειρήσεις που βοηθούν τη Βόρεια Κορέα να αποφύγει τις κυρώσεις», συνέχισε.
SPONSORED
ΚΟΣΜΟΣ
Τρόμος στο Οχάιο: Τουλάχιστον 12 τραυματίες από πυροβολισμούς σε φεστιβάλ - Δείτε βίντεο
07:31
ΚΟΣΜΟΣ
«Έπεσε το ρεύμα την ώρα που έμπαινε στο χειρουργείο»: Η Κούβα σήμερα μέσα από τα μάτια Ελλήνων
07:25
ΕΛΛΑΔΑ
Πανελλήνιες 2026: «Αυλαία» αύριο για τα ΓΕΛ - Σε ποια μαθήματα εξετάζονται οι υποψήφιοι
07:15
ΕΛΛΑΔΑ
Εξαφανίστηκε 13χρονη από τη Θέρμη Θεσσαλονίκης - Η ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού
07:11
ΠΟΛΙΤΙΚΗ