Επικοινωνία Τραμπ - Ερντογάν για την κρίση στη Συρία
Τηλεφωνική συνομιλία είχαν ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, με τον τούρκο ομόλογό του, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, για το ζήτημα της Συρίας.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Λευκού Οίκου οι δύο ηγέτες συμφώνησαν να παραμείνουν σε στενή επαφή.
«Ο πρόεδρος Ντόναλντ Τζ. Τραμπ συνομίλησε σήμερα (σ.σ. την Τετάρτη) με τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για την τρέχουσα κρίση στη Συρία. Οι δύο ηγέτες συμφώνησαν να παραμείνουν σε στενή επαφή σχετικά με την κρίση αυτή», αναφέρει ανακοίνωση που δημοσιοποίησε η αμερικανική προεδρία, χωρίς να υπεισέρχεται σε περισσότερες λεπτομέρειες.
Ανάλυση CNNi: Πρέπει Δύση να «απαντά» σε επιθέσεις με χημικά όπλα;
Η συνομιλία έρχεται σε μία ιδιαιτέρως κρίσιμη στιγμή, καθώς μετά τη φερόμενη επίθεση με χημικά στη Ντούμα της ανατολικής Γκούτα, ο αμερικανός πρόεδρος έστρεψε τα βέλη του προς τη Δαμασκό και τη σύμμαχό της Ρωσία, προειδοποιώντας με επίθεση.
Κακοκαιρία Byron: Απεγκλωβισμοί πολιτών από σπίτια και αυτοκίνητα στην Αθήνα
10:14
Ξεκινά η καταγραφή των ζημιών στην Λακωνία - Υποχωρούν σταδιακά τα φαινόμενα
10:11
Στη Κύπρο η απεσταλμένη του γ.γ του ΟΗΕ - Συναντάται σήμερα με Έρχιουρμαν και αύριο με Χριστοδουλίδη
10:10
Κολυδάς για κακοκαιρία Byron: Μετατοπίζονται οι βροχές στα ανατολικά - Στο Αιγαίο «ζώνη» καταιγίδων
10:01