Διπλή δολοφονία στην Κύπρο: Κατέθεσε ο 15χρονος γιος του ζευγαριού
Πηγή: Pixabay

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας του ζευγαριού στην Κύπρο, αφού ο 15χρονος γιος των δύο θυμάτων, φέρεται να αναγνώρισε τον 33χρονο που τελεί υπό κράτηση ως ύποπτος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Πολίτη», ο 15χρονος γιος της οικογένειας αναγνώρισε τον 33χρονο, σε αναγνωριστική παράταξη που έγινε σήμερα το μεσημέρι.

Ωστόσο, έγκυροι νομικοί κύκλοι που μίλησαν στον «Πολίτη» τόνισαν ότι η διαδικασία αναγνώρισης έτσι όπως αυτή εξελίχθηκε είναι πάσχουσα αφού οι φωτογραφίες του 33χρονου είχαν δοθεί από χθες στην δημοσιότητα και έτσι οποιοσδήποτε θα μπορούσε να έχει πρόσβαση σε αυτές με ότι αυτό συνεπάγεται.

Σημειώνεται ότι το παιδί προσήλθε στους ανακριτές όπου έδωσε κατάθεση, συνοδευόμενος από παιδοψυχίατρο και οικεία πρόσωπα.

Χθες στο Δικαστήριο αναφέρθηκε ότι ο 15χρονος, που ήταν ο μόνος αυτόπτης μάρτυρας, είχε πει στην Αστυνομία ότι ο ένας από τους δύο δράστες, που του μίλησε είχε ακάλυπτο πρόσωπο και μούσι. Επίσης , είχε αναφέρει ότι το πρόσωπο αυτό του είπε πως έχει έναν γιο και γι' αυτό και δεν θα τον πείραζε.

Ραγδαίες εξελίξεις στο διπλό φονικό στην Κύπρο: «Έδωσε» τους δύο συνεργούς του ο 33χρονος

Όπως μεταδίδει το αθηναϊκό πρακτορείο, ο δικηγόρος της οικογένειας, Γιώργος Παπαϊωάνου, ο οποίος δεν ήταν παρών στην κατάθεση δήλωσε ότι «ο ανήλικος στοχοποιήθηκε άδικα».

Είδα, είπε μιλώντας στο ΡΙΚ, αρκετά σενάρια χωρίς υπόσταση. «Ειλικρινά διερωτώμαι, πόσος κόσμος ήταν διατεθειμένος να επεξεργάζεται, να διαδίδει να συζητά τέτοια σενάρια», πρόσθεσε.

Ο κ. Παπαϊωάνου υπέδειξε ότι εκπαιδευτικοί-συμμαθητές, με τους οποίους θα έλθει το παιδί σε επαφή πρέπει να το περιβάλουν με την αγάπη.

Διαβάστε επίσης