Αχιλλέας: Ο μάντης γάτος του Μουντιάλ
Ο γάτος Αχιλλέας που είναι ένας από τους ξεχωριστούς γάτους του περίφημου μουσείου Ερμιτάζ της Αγίας Πετρούπολης, όπως δήλωσε η αρμόδια κτηνίατρος του μουσείου Άννα Κοτνράτιεβα, θα κάνει τα δικά του προγνωστικά για τους ποδοσφαιρικούς αγώνες του Μουντιάλ 2018, από την πόλη διαμονής του.
Ο Αχιλλέας, ένας κατάλευκος, κουφός γάτος, θα προβλέψει ποιος θα είναι ο νικητής του πρώτου ποδοσφαιρικού αγώνα του Μουντιάλ που ξεκινάει στην Ρωσία στις 14 Ιουνίου.
Η «πρόγνωση» θα γίνει μια ημέρα πριν συναντηθούν στο στάδιο «Λουζνικί» της Μόσχας οι εθνικές ομάδες της Ρωσίας και της Σαουδικής Αραβίας, αναφέρει η ανακοίνωση της Επιτροπής Ανάπτυξης Τουρισμού της Αγίας Πετρούπολης που δόθηκε σήμερα στην δημοσιότητα.
«Στις 13 Ιουνίου στις 14.00, στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου που θα δοθεί στο Σπίτι των Δημοσιογράφων, επ’ ευκαιρία των εγκαινίων του κέντρου τύπου της Αγίας Πετρούπολης, ο γάτος- μάντης του Ερμιτάζ Αχιλλέας θα επιλέξει την ομάδα που θα νικήσει στον πρώτο ποδοσφαιρικό αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018» αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Οι γάτες του Ερμιτάζ είναι απόγονοι εκείνων που ζούσαν στα Χειμερινά Ανάκτορα από τον 17ο αιώνα, επί Μεγάλου Πέτρου. Σήμερα, περίπου 70 γάτες προστατεύουν το μουσείο από τα ποντίκια.
Προσωπικότητες διεθνούς κύρους και καλλιτέχνες στο φετινό «THE CHIOS FESTIVAL»
13:05
Άγριος ξυλοδαρμός 42χρονου από ανηλίκους στην Αμαλιάδα: Τους έκανε παρατήρηση για κόντρες με μηχανές
13:02
Rafale και 6.700 στρατιώτες: Εντυπωσιακές εικόνες από την παρέλαση για την ημέρα της Βαστίλης
13:02
Καταγγελία οδηγού ταξί: Λεωφορείο τον παρέσυρε στη Βασιλίσσης Σοφίας γιατί τον «έκλεισε»
12:55