Η Ισπανία θα δεχτεί το πλοίο Aquarius με τους 629 μετανάστες
Το γραφείο του Ισπανού πρωθυπουργού Πέδρο Σάντσεθ ανακοίνωσε πως η χώρα θα δεχθεί το πλοίο Aquarius, στο οποίο επιβαίνουν μετανάστες και βρίσκεται από το περασμένο Σάββατο σε αναμονή ανοικτά των ακτών της Μάλτας και της Ιταλίας, οι οποίες αρνούνται να επιτρέψουν την είσοδο του πλοίου στα λιμάνια τους.
Το πλοίο Aquarius περισυνέλεξε τους μετανάστες, στους οποίους περιλαμβάνονται 123 ασυνόδευτοι ανήλικοι, 11 παιδιά μικρότερης ηλικίας και επτά έγκυες, από λαστιχένιες λέμβους ανοικτά των ακτών της Λιβύης στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.
Ο Ισπανός πρωθυπουργός Πέδρο Σάντσεθ, ο οποίος ανέλαβε τα καθήκοντά του μόλις πριν από μία εβδομάδα, έδωσε οδηγίες προκειμένου το πλοίο να γίνει δεκτό στη Βαλένθια (ανατολική Ισπανία), ανέφερε σε ανακοίνωση το γραφείο του.
Η στιγμή που το πλήρωμα του Artemis II ξεπερνά το ρεκόρ της μεγαλύτερης απόστασης από τη Γη (vid)
21:34
Επίσκεψη αρχηγού ΓΕΑ στην 55η Σμηναρχία Μάχης στην Κύπρο
21:28
Σε συζήτηση για την οδική ασφάλεια θα συμμετάσχει αύριο ο πρωθυπουργός
21:19
LIVEBLOG ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ: Live η συνέντευξη Τραμπ για Ιράν: «Μπορεί να τους τσακίσουμε μέσα σε μια νύχτα, ακόμη και αύριο»
21:10