Μωρό γεννήθηκε σε τρένο στο Παρίσι - Δωρεάν οι μετακινήσεις του μέχρι τα 25
Πηγή: Pixabay

Δεν είναι συχνό φαινόμενο η ανακοίνωση καθυστερήσεων στα δρομολόγια τρένων να προκαλεί χαμόγελα. Άλλο τόσο σπάνιο, βέβαια, είναι και το να διακόπτονται οι υπηρεσίες, προκειμένου να γεννήσει μια γυναίκα μέσα σε ένα βαγόνι.

Αυτό συνέβη το πρωί της Δευτέρας στο Παρίσι, όταν μια γυναίκα γέννησε μέσα σε ένα βαγόνι τρένου γεμάτο κόσμο. Όταν τα νερά της γυναίκας έσπασαν, αμέσως σήμανε συναγερμός. Το τρένο ακινητοποιήθηκε στο σταθμό Auber, ενώ διακόπηκε η κυκλοφορία των τρένων και στις δύο κατευθύνσεις για περίπου 45 λεπτά.

Το βαγόνι όπου βρισκόταν η γυναίκα εκκενώθηκε –αν και σύμφωνα με αναφορές, γύρω στα 15 άτομα παρέμειναν εκεί.

Το αγοράκι ήρθε στον κόσμο με τη βοήθεια επιβατών, του προσωπικού του τρένου, καθώς και του προσωπικού ασφαλείας, λίγο μετά τις 11 το πρωί.

Οι επιβάτες ενημερώθηκαν για το λόγο των καθυστερήσεων με ένα μήνυμα στις αποβάθρες που έγραφε: «απρόσμενη γέννα στο σταθμό Auber».

Εκπρόσωπος της δημόσιας συγκοινωνίας της Γαλλίας με ανάρτησή της στο twitter του δικτύου, επιβεβαίωσε ότι όλα πήγαν καλά.

Η μητέρα και το βρέφος μεταφέρθηκαν σε τοπικό νοσοκομείο και βρίσκονται και οι δύο σε καλή κατάσταση.  

Για να γιορτάσουν το απρόσμενο γεγονός, οι υπεύθυνοι των τρένων πρόσφεραν στο νεογέννητο δωρεάν μετακινήσεις σε όλο το δίκτυο της πόλης, μέχρι και τα 25 του χρόνια.

Baby offered free travel after 'unexpected' birth on Paris train

Διαβάστε επίσης
Δες τον κόσμο μέσα από το φακό του CNN Greece. Ακολούθησέ μας στο Instagram!