Παγκόσμιο Κύπελλο 2018: Σεξουαλική παρενόχληση σε δημοσιογράφο την ώρα που βρισκόταν «στον αέρα»
Ούτε το γεγονός ότι βρισκόταν στον αέρα, δεν πτόησε έναν φίλαθλο, ο οποίος πλησίασε και φίλησε μια Κολομβιανή δημοσιογράφο, ενώ τη χούφτωσε και στο στήθος, την ώρα που κάλυπτε σε ζωντανή μετάδοση τον αγώνα της χώρας της με την Ιαπωνία στο πλαίσιο του Μουντιάλ 2108, στη Ρωσία.
Πρόκειται για τη Κολομβιανή δημοσιογράφο Τζούλιεθ Γκονζάλες Θεράν, η οποία μετέδιδε ρεπορτάζ για λογαριασμό της Deutshe Welle, όταν δέχτηκε αυτή την απρόσμενη επίθεση του φιλάθλου.
Η ίδια προς στιγμήν πάγωσε, εκφράζοντας τη δυσφορία της, ωστόσο συνέχισε κανονικά το ρεπορτάζ της, μέχρι να ολοκληρώσει την απευθείας μετάδοση.
Σχολιάζοντας, ωστόσο, το περιστατικό αμέσως μετά, η ίδια είπε: «Εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι ήμουν στον «αέρα». Με πλησίασε, μου έδωσε ένα φιλί και έπιασε το στήθος μου. Ήμουν υποχρεωμένη να συνεχίσω. Όταν αργότερα προσπάθησα να δω εάν ήταν εκεί, είχε εξαφανιστεί».
«Δεν αξίζουμε τέτοια αντιμετώπιση. Είμαστε επαγγελματίες και έχουμε αξιοπρέπεια», τόνισε ακόμα.
Δείτε το βίντεο:
Ένοχος ο 46χρονος για εμπρησμό στον Ασπρόπυργο - Του επεβλήθη και πρόστιμο 4.150 ευρώ
14:36
Νέο κύμα αεροπορικών επιδρομών εξαπέλυσαν οι ΗΠΑ στο Ιράν
14:24
Θεσσαλονίκη: Θραύση αγωγού στη Βασιλίσσης Όλγας - Πότε θα αποκατασταθεί η ύδρευση
14:19
Βέλγιο: Στο νοσοκομείο 28 εργάτες λόγω διαρροής χημικού από φορτηγό πλοίο στο λιμάνι της Αμβέρσα
14:10