Μακρόν: Πολύ θετική η συμφωνία για το χρέος της Ελλάδας
Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν εκτιμά ότι η συμφωνία που επιτεύχθηκε στο Λουξεμβούργο για το χρέος της Ελλάδας ήταν «πολύ θετική» και καταδεικνύει ότι «η Ευρώπη προχωρά παρά τις δυσκολίες».
«Χαιρετίζω την πολύ θετική συμφωνία για το χρέος της Ελλάδας, μια νέα αφετηρία για αυτή τη φίλη χώρα την οποία στηρίζει τόσο η Γαλλία», ήταν η ανάρτηση του Γάλλου προέδρου στο Twitter.
«Παρά τις δυσκολίες, η Ευρώπη προχωρά: αυτήν την εβδομάδα, μια ιστορική γαλλογερμανική συμφωνία για την ευρωζώνη και μια αληθινή έξοδος από την κρίση για την Ελλάδα. Η Ευρώπη των αποτελεσμάτων υπάρχει όταν δείχνουμε αποφασιστικότητα», πρόσθεσε.
Σημειώνεται πως ο Εμανουέλ Μακρόν θα βρίσκεται την επόμενη εβδομάδα στις Βρυξέλλες, για την κρίσιμη σύνοδο κορυφής της ΕΕ όπου θα συζητηθούν θέματα που αφορούν το μέλλον της ευρωζώνης και την αντιμετώπιση της μεταναστευτικής κρίσης.
Πρόστιμο 100 ευρώ για όσους δεν έχουν εισιτήριο στα ΜΜΜ - Τι άλλαξε με τον νέο νόμο
10:10
Παρατείνεται η προθεσμία εγγραφών σε νηπιαγωγεία και δημοτικά
10:08
Παγκόσμια Ημέρα Νερού: Ένας πολύτιμος πόρος, μια κοινή ευθύνη
10:00
Semafor: Οι ΗΠΑ θα συνεχίσουν να πλήττουν το Ιράν - Η παύση βομβαρδισμών αφορά τις ενεργειακές εγκαταστάσεις
09:58