Μακρόν: Πολύ θετική η συμφωνία για το χρέος της Ελλάδας
Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν εκτιμά ότι η συμφωνία που επιτεύχθηκε στο Λουξεμβούργο για το χρέος της Ελλάδας ήταν «πολύ θετική» και καταδεικνύει ότι «η Ευρώπη προχωρά παρά τις δυσκολίες».
«Χαιρετίζω την πολύ θετική συμφωνία για το χρέος της Ελλάδας, μια νέα αφετηρία για αυτή τη φίλη χώρα την οποία στηρίζει τόσο η Γαλλία», ήταν η ανάρτηση του Γάλλου προέδρου στο Twitter.
«Παρά τις δυσκολίες, η Ευρώπη προχωρά: αυτήν την εβδομάδα, μια ιστορική γαλλογερμανική συμφωνία για την ευρωζώνη και μια αληθινή έξοδος από την κρίση για την Ελλάδα. Η Ευρώπη των αποτελεσμάτων υπάρχει όταν δείχνουμε αποφασιστικότητα», πρόσθεσε.
Σημειώνεται πως ο Εμανουέλ Μακρόν θα βρίσκεται την επόμενη εβδομάδα στις Βρυξέλλες, για την κρίσιμη σύνοδο κορυφής της ΕΕ όπου θα συζητηθούν θέματα που αφορούν το μέλλον της ευρωζώνης και την αντιμετώπιση της μεταναστευτικής κρίσης.
Ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης έχει πλέον τον αρχειακό του τόπο – Στον «αέρα» το kolokotronis-archive.org
08:40
Βέροια: Ένοχος για εκδικητική πορνογραφία 19χρονος σε βάρος της ανήλικης συντρόφου του
08:33
Βροχές, ποτάμια, θάλασσες: Πώς η Γη μπορεί να μας προετοιμάσει για την εξερεύνηση του Τιτάνα
08:30
Μπαράζ ρωσικών επιθέσεων στην Ουκρανία - Τρεις νεκροί και 14 τραυματίες
08:20