ΚΟΣΜΟΣ

Κύπρος: Νεκρά σε τροχαίο δύο 11χρονα κορίτσια

Κύπρος: Νεκρά σε τροχαίο δύο 11χρονα κορίτσια
Φωτογραφία Αρχείου EUROKINISSI

Δύο εντεκάχρονα παιδιά έχασαν τη ζωή τους σετροχαίο δυστύχημα στην Κύπρο, όταν το όχημα που οδηγούσε η μητέρα τους εξετράπη της πορείας του και έπεσε πάνω στο προστατευτικό κιγκλίδωμα του δρόμου, πριν τελικώς αναποδογυρίσει και ακινητοποιηθεί.


Στο όχημα επέβαιναν η 40χρονη μητέρα, τα δύο κορίτσια της και δυο αγόρια 14 και 15 χρόνων, τα οποία φέρουν μικροτραυματισμούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, επέστρεφαν από εκπαιδευτική εκδρομή στο εξωτερικό και μετέβαιναν στην Πάφο, όταν σημειώθηκε το δυστύχημα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού.

Όπως, χαρακτηριστικά, ανέφερε ο αστυνομικός διευθυντής Λεμεσού, Φίλιππος Παπαηλίας, η οδηγός «φαίνεται να έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της, με αποτέλεσμα να φύγει από την πορεία του, να χτυπήσει δεξιά στο προστατευτικό κιγκλίδωμα και εν συνεχεία να συρθεί κάπου 50 με 60 μέτρα, να αναποδογυριστεί και να ακινητοποιηθεί».

Ο ίδιος προσέθεσε: «Δυστυχώς, βρήκαν ακαριαίο το θάνατο δυο 11χρονα κορίτσια τα οποία προφανώς δεν έφεραν ζώνη ασφαλείας, ενώ το ένα εκτινάχθηκε και καταπλακώθηκε από το αυτοκίνητο. Η οδηγός και τα άλλα δυο παιδιά έμειναν εγκλωβισμένα στο αυτοκίνητο, απεγκλωβίστηκαν και φαίνεται να μην είναι σοβαρή η κατάσταση τους».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του κ. Παπαηλία, ο 15χρονος, που ήταν συνοδηγός του οχήματος, και η 40χρονη φορούσαν ζώνες, ενώ διερευνάται αν τα άλλα τρία παιδιά έκαναν το ίδιο.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ