ΚΟΣΜΟΣ

Το «ευχαριστώ» του Μακρόν στους παγκόσμιους πρωταθλητές

Το «ευχαριστώ» του Μακρόν στους παγκόσμιους πρωταθλητές
Reuters

Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στην ποδοσφαιρική ομάδα της Γαλλίας, η οποία κέρδισε το δεύτερο Παγκόσμιο Κύπελλο στην ιστορία της νικώντας την Κροατία με σκορ 4-2, είπε ο πρόεδρος της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν.

Ο αρχηγός του κράτους, που παρακολούθησε σήμερα τον αγώνα στη Μόσχα, θα δεχθεί τους παίκτες της εθνικής ομάδας της Γαλλίας, τον προπονητή και τις οικογένειές τους σε δεξίωση αύριο το απόγευμα στο προεδρικό μέγαρο.

Συγχαρητήρια από τον Εντουάρ Φιλίπ

Ο πρωθυπουργός Εντουάρ Φιλίπ είπε και αυτός «μπράβο» στους παίκτες της εθνικής ομάδας.

«Πρωταθλητές του κόσμου!!! Τι αγώνας! Τι Παγκόσμιο Κύπελλο! Τι ομάδα! Κάνετε περήφανη τη χώρα σας, μπράβο» έγραψε στο Twitter ο Εντουάρ Φιλίπ μετά το τέλος του αγώνα που κέρδισε η Γαλλία με σκορ 4-2.

Μπράβο και από τον Τραμπ

Τα συγχαρητήριά του στη Γαλλία για την κατάκτηση του τίτλου στο Μουντιάλ, αλλά και στη Ρωσία και προσωπικά στον Πρόεδρο Βλάντιμιρ Πούτιν για τη διοργάνωση του τουρνουά, έστειλε μέσω twitter και ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.

«Συγχαρητήρια στη Γαλλία, που απέδωσε εκπληκτικό ποδόσφαιρο, για τη νίκη της στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2018. Επιπροσθέτως, συγχαρητήρια στον Πρόεδρο Πούτιν και τη Ρωσία για τη διοργάνωση ενός αληθινά σπουδαίου Παγκοσμίου Κυπέλλου, ενός από τα καλύτερα που έγιναν ποτέ», αναφέρει στην ανάρτησή του ο Ντόναλντ Τραμπ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ