ΚΟΣΜΟΣ

«Συγγνώμη» από σπηλαιολόγο που αποκάλεσε παιδόφιλο ζήτησε ο Ίλον Μασκ

«Συγγνώμη» από σπηλαιολόγο που αποκάλεσε παιδόφιλο ζήτησε ο Ίλον Μασκ
REUTERS/Joe Skipper/File Photo

«Συγγνώμη» ζήτησε από τον Βρετανό σπηλαιολόγο και δύτη που αποκάλεσε «παιδόφιλο» ο δισεκατομμυριούχος Ίλον Μασκ, μετά από τη… θύελλα αντιδράσεων που προκλήθηκε και τις απειλές για μηνύσεις.

O Βρετανός Βέρνον Άνσγουορθ συμμετείχε στην επιχείρηση διάσωσης των 12 μικρών ποδοσφαιριστών και του προπονητή τους από το σπήλαιο Ταμ Λουάνγκ και δέχτηκε προ ημερών επίθεση από τον Μασκ, μέσω twitter.

«Είμαι πολύ θυμωμένος» είχε πει τότε ο σπηλαιολόγος, που άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να κινηθεί νομικά εναντίον του επιχειρηματία.

Μετά το σάλο που προκλήθηκε, ο Μασκ διέγραψε το tweet αλλά και ένα δεύτερο που είχε κάνει επί του θέματος.

Γιατί σπηλαιολόγος σκέφτεται να μηνύσει τον Ίλον Μάσκ

«Ήταν λόγια θυμού μετά από ορισμένες αναλήθειες που είπε ο κ. Άνσγουορθ και τον ισχυρισμό ότι συνευρίσκομαι σεξουαλικά με το μίνι υποβρύχιο, που κατασκευάστηκε ως πράξη καλοσύνης και σύμφωνα με τις προδιαγραφές του επικεφαλής της ομάδας» έγραψε ο Μασκ, και συμπλήρωσε: «Παρόλα αυτά, οι πράξεις του εναντίον μου δεν δικαιολογούν τις πράξεις μου εναντίον του και για αυτό και ζητώ συγγνώμη από τον Άνσγουορθ και από τις εταιρείες τις οποίες εκπροσωπώ ως πρόεδρος. Το λάθος είναι δικό μου και μόνο δικό μου».

37426257 10156570273108988 4564053426660442112 n


Ο σπηλαιολόγος Βέρνον Άνσγουορθ - Πηγή: REUTERS/Soe Zeya Tun

ΔΗΜΟΦΙΛΗ