Ινδία: Βρέθηκε νεκρό βρέφος σε τουαλέτα αεροπλάνου
Ένα νεκρό μωρό βρέθηκε παρατημένο μέσα στην τουαλέτα του αεροπλάνου της AirAsia India που εκτελούσε μια εσωτερική πτήση στην Ινδία, όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία και την αεροπορική εταιρεία.
Μια γυναίκα, επιβάτης της πτήσης, κρατείται και ανακρίνεται από την αστυνομία καθώς φέρεται να γέννησε κατά τη διάρκεια της πτήσης, δήλωσε ένας αξιωματικός της αστυνομίας του αεροδρομίου του Νέου Δελχί.
Το αεροπλάνο εκτελούσε δρομολόγιο από την ανατολική πόλη Γκουαχάτι προς το Νέο Δελχί.
Ο αξιωματικός αρνήθηκε να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες.
Η AirAsia India ανακοίνωσε ότι το νεογέννητο βρέθηκε νεκρό από το πλήρωμα καθώς το αεροσκάφος προετοιμαζόταν για προσγείωση.
«Θα βοηθήσουμε στην έρευνα και θα συνεργαστούμε με όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες», επισήμανε η αεροπορική εταιρεία.
Βενεζουέλα: Η Μαρία Κορίνα Ματσάδο δηλώνει βέβαιη για μετάβαση σε ελεύθερες εκλογές
21:44
Κακοκαιρία: Μέτρα για άστεγους και ευάλωτους στη Θεσσαλονίκη - Ανοίγουν θερμαινόμενοι χώροι
21:35
Διαμαρτυρία χιλιάδων Κουβανών μπροστά από την πρεσβεία των ΗΠΑ κατά των αμερικανικού ιμπεριαλισμού (pics)
21:27
Ένας νεκρός και 10 τραυματίες από σύγκρουση λεωφορείου με τρένο στο λιμάνι του Αμβούργου
21:18