Νέα αεροπορική τραγωδία στην Ελβετία, φόβοι για 20 νεκρούς
Φόβοι ότι έως και 20 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, εκφράζονται μετά το νέο αεροπορικό δυστύχημα που σημειώθηκε στις ελβετικές Άλπεις, το δεύτερο μέσα σε μόλις λίγες ώρες.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένα μικρό αεροσκάφος συνετρίβη το Σάββατο το απόγευμα, στη δυτική πλαγιά του όρους Piz Segnas, στο καντόνι Γκράουμπουέντεν.
Όπως μεταδίδουν τοπικά μέσα ενημέρωσης, στο αεροπλάνο επέβαιναν συνολικά 20 άνθρωποι, 17 επιβάτες και τρία μέλη πληρώματος κι εκφράζονται φόβοι πως κανένας δεν έχει επιζήσει.
Σύμφωνα με την αστυνομία, πρόκειται για αεροσκάφος τύπου JU-52 HB-HOT, που εκτελούσε την πτήση από το Λοκάρνο στη Ζυρίχη.
Αυτό είναι το δεύτερο αεροπορικό δυστύχημα που σημειώνεται στην Ελβετία, μετά την τραγωδία με τη συντριβή ενός μικρού αεροσκάφους νωρίτερα το Σάββατο που είχε ως αποτέλεσμα να ξεκληριστεί μια τετραμελής οικογένεια.
SPONSORED
Συμφωνία στρατηγικής συνεργασίας υπέγραψαν ΗΠΑ και Αρμενία πριν τις βουλευτικές εκλογές
17:32
Η Μόσχα ενημέρωσε την Ουάσιγκτον γα την «αλλαγή στρατηγικής» σχετικά με τις επιθέσεις στο Κίεβο
17:26
Χανιά: Απείλησε τον ενοικιαστή του με μπαλτά και κουζινομάχαιρο για τον λογαριασμό ρεύματος
17:23
Daiichi Sankyo: Νέο πενταετές επιχειρηματικό πλάνο με επίκεντρο την ογκολογία και την καινοτομία
17:18