Τουρκικό ΥΠΕΞ κατά Καμμένου: Ανεύθυνη η συμπεριφορά του
Πηγή: Pixabay

«Ανεύθυνες» χαρακτηρίζει το τουρκικό ΥΠΕΞ τις δηλώσεις του Έλληνα υπουργού Εθνικής Άμυνας αναφορικά με τους δύο στρατιώτες που κρατούνται στις φυλακές της Αδριανούπολης. Όπως είχε πει ο Πάνος Καμμένος προ ημερών, η σύλληψη τους έγινε κατόπιν εντολής του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Διαβάστε επίσης

Σύμφωνα με δημοσίευμα στην ηλεκτρονική έκδοση της τουρκικής Hurriyet, ο εκπρόσωπος του τουρκικού ΥΠΕΞ, Χαμί Ακσόι, χαρακτηρίζει τον κ. Καμμένο σε ανακοίνωσή του ως «ανεύθυνο κι ασόβαρο άτομο».

Ολόκληρη η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Οι ισχυρισμοί του υπουργού Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας, Πάνου Καμμένου, σε τηλεοπτικό κανάλι, ότι οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί που κρατούνται στη χώρα μας επειδή παραβίασαν τα σύνορα, ήταν μία πράξη που έγινε κατόπιν εντολής του αξιότιμου προέδρου μας, αποτελούν το τελευταίο παράδειγμα της ανεύθυνης και ασόβαρης συμπεριφοράς του εν λόγω ατόμου.

Σχετικά με την κράτηση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών και τη νομική διαδικασία έχει δοθεί εγκαίρως η απαραίτητη ενημέρωση προς την ελληνική πλευρά.

Παρόλα αυτά, με διαρκώς ακατανόητους και αβάσιμους ισχυρισμούς η Ελλάδα προσπαθεί να διατηρεί το θέμα αυτό στην επικαιρότητα, ενώ από την άλλη αρνείται να εκπληρώσει τις δίκαιες και νόμιμες προσδοκίες μας όσον αφορά στους προδότες που βρίσκονται εκεί (στην Ελλάδα) και συμμετείχαν στην απόπειρα πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου.

Αυτό μόνο ως μία σκηνοθετημένη προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης προς άλλη κατεύθυνση μπορεί να εκληφθεί».

 

Δες τον κόσμο μέσα από το φακό του CNN Greece. Ακολούθησέ μας στο Instagram!

Διαβάστε επίσης

Απάντηση Καμμένου σε Κοτζιά: Θα καταθέσω όλα τα αποδεικτικά στοιχεία στη δικαιοσύνη που τόσο φοβάται

Μήνυση Κοτζιά κατά Καμμένου: Υπεύθυνος για ό,τι μου συμβεί

Φίλης: Προχωράμε με σχεδιασμό για εκλογές το φθινόπωρο

Ανασχηματισμός: Αιχμηρό σχόλιο Καμμένου στο Twitter