Γένοβα: Σε κεραυνό αποδίδουν την κατάρρευση της οδογέφυρας αυτόπτες μάρτυρες
Οι περιγραφές των αυτοπτών μαρτύρων είναι αποκαλυπτικές για τις άσχημες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στην περιοχή, τη στιγμή της κατάρρευσης της οδογέφυρας, λίγο έξω από τη Γένοβα, που στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον 22 ανθρώπους.
Σύμφωνα με μαρτυρίες που μεταδίδει η ηλεκτρονική έκδοση της La Repubblica, η κατάρρευση της οδογέφυρας στον αυτοκινητόδρομο Α 10 της Γένοβας, μπορεί να οφείλεται σε κεραυνό που έπεσε, σήμερα το μεσημέρι. στο συγκεκριμένο σημείο.
Πρόκειται για ένα ενδεχόμενο που θα πρέπει φυσικά να εξακριβωθεί από τις έρευνες, αλλά το οποίο φαίνεται να ενισχύεται και από το γεγονός ότι ένα σπίτι, που βρισκόταν δίπλα στην γέφυρα, καταστράφηκε ολοσχερώς από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε μετά την κατάρρευση. Δυο άνθρωποι που ζούσαν σε αυτό, μεταφέρθηκαν με εγκαύματα σε νοσοκομείο της Γένοβας.
ΤΟ ΑΙ, Η ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΑ DATA CENTERS: Παπαστεργίου στο CNN Greece: Έρχονται όρια στη χρήση των κοινωνικών δικτύων από ανήλικους
07:05
Αλλαγή στο σκηνικό του καιρού: Βροχές καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας
07:00
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (20 Δεκεμβρίου)
06:30
Αυξήσεις στους λογαριασμούς του νερού: Τι πρέπει να γνωρίζετε μέσα από 16+1 ερωταπαντήσεις
06:00