Ένοχος για οκτώ κατηγορίες ο Μάικλ Κόεν
Ένοχος για συνολικά οκτώ κατηγορίες δήλωσε ενώπιον δικαστηρίου ότι είναι ο πρώην δικηγόρος του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, Μάικλ Κόεν.
Πέντε εκ των κατηγοριών αφορούν στο αδίκημα της φοροδιαφυγής ενώ την ίδια ώρα, ο δικηγόρος παραδέχτηκε ότι παραβίασε τη νομοθεσία περί εκλογικής χρηματοδότησης «κατ’ εντολή υποψηφίου για ομοσπονδιακό αξίωμα».
Ωστόσο, δεν κατονόμασε το πρόσωπο για το οποίο κατέβαλε χρήματα «με κύρια επιδίωξη τον επηρεασμό των εκλογών», όπως παραδέχτηκε ο ίδιος.
Η φωνή του Κόεν «έσπασε» ενώ απαντούσε στις ερωτήσεις του δικαστή Ουίλιαμ Πόλεϊ Γ΄.

Πηγή: REUTERS/Mike Segar
Ο συμβιβασμός τον οποίο συμφώνησε ο Κόεν με τις εισαγγελικές αρχές περιλαμβάνει την πιθανή επιβολή ποινής φυλάκισης έως πέντε ετών και τριών μηνών, όπως ανακοίνωσε ο δικαστής του ομοσπονδιακού δικαστηρίου του Μανχάταν όπου οδηγήθηκε απόψε ο 51χρονος δικηγόρος.
ΟΗΕ και Ερυθρός Σταυρός προειδοποιούν για τα αυτόνομα όπλα - «Κοντά σε ηθική κόκκινη γραμμή»
12:43
Η Αυστραλία απαγορεύει στα charts τραγούδια που δημιουργούνται από AI
12:26
Φωτιά στην Καβάλα στην περιοχή Βρύση - Επιχειρούν και τέσσερα εναέρια μέσα
12:12
Η Κίνα δηλώνει ότι θα «υπερασπιστεί σθεναρά» τα συμφέροντά της απέναντι στις κυρώσεις των ΗΠΑ
12:01