ΚΟΣΜΟΣ

Αποκαλύφθηκε η αλήθεια για τη μυστηριώδη γυναίκα που είχε θορυβήσει το Τέξας

Αποκαλύφθηκε η αλήθεια για τη μυστηριώδη γυναίκα που είχε θορυβήσει το Τέξας
Courtesy Montgomery County Sheriff's Office/Handout via REUTERS

Οι κάτοικοι της κομητείας Μοντγκόμερι στο Τέξας είχαν θορυβηθεί από την τρομακτική φιγούρα μίας γυναίκας, που μια κάμερα ασφαλείας κατέγραψε να κυκλοφορεί ξυπόλυτη και να χτυπά κουδούνια σπιτιών πριν εξαφανιστεί προς άγνωστη κατεύθυνση.

Το γραφείο του σερίφη δημοσιοποίησε βίντεο προσπαθώντας να αποκαλύψει την ταυτότητα της άγνωστης γυναίκας, ώστε να επανέλθει η ηρεμία στην περιοχή.

Οι κάτοικοι, το βράδυ που έκανε την εμφάνισή της η γυναίκα, είχαν ακούσει φωνές και σπάσιμο γυαλιών από ένα σπίτι στην περιοχή, ενώ στη συνέχεια, όπως ανέφεραν στις Αρχές, ένας άντρας απειλούσε να αυτοκτονήσει.

Όταν έφτασε η αστυνομία στο σημείο εντόπισε νεκρό έναν 49χρονο άντρα και σύμφωνα με τις πληροφορίες η μυστήρια φιγούρα που τρομοκράτησε το Μοντγκόμερι είναι η σύντροφός του.

Οι Αρχές δεν έχουν δημοσιοποιήσει τα στοιχεία της ταυτότητάς της και αναφέρουν πως μάλλον πρόκειται για θύμα ενδοοικογενειακής βίας.

«Η σύντροφος του θύματος, γυναίκα 32 ετών, η οποία δεν ήταν στο σημείο (σ.σ. το σπίτι όπου εντοπίστηκε ο νεκρός) όταν έφτασαν οι αστυνομικοί, επιβεβαιώθηκε πως είναι η γυναίκα που χτυπά τα κουδούνια στο βίντεο, που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο», αναφέρεται σε ανακοίνωση της αστυνομίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ